Menü

“A ninjutsu által egy szilárd és tökéletesített tudásra teszel szert, ami felbecsülhetetlen értékű és az élet minden területén használhatod.” Selmeci Gábor ninjutsu önvédelem


"A ninjutsu által egy szilárd és tökéletesített tudásra teszel szert, ami felbecsülhetetlen értékű és az élet minden területén használhatod." Selmeci Gábor ninjutsu önvédelemMiért kezdtél el Ninjutsu edzésre járni?
Gábor barátommal azon gondolkodtunk, hogy kéne harcművészetet tanulnunk, hogy a jövőben biztonságban tudjuk magunkat érezni az utcán, ahol sok veszélyes alak van. Én hallottam a ninjutsuról az egyik filmben, amit láttam régen, és abban azt mondták hogy a legkeményebb harcművészet, ez megfogott minket és gondoltuk kipróbáljuk. Annyira megtetszett nekünk, hogy ottragadtunk.

Mit kaptál, mit tanultál az edzésen?
Az edzésen nagyon sok mindent kaptam, eleinte azt hittem csak harcolni tanít meg, de gyorsan kiderült hogy ez több annál. Tetszenek az elvek, amiket tanulunk és nagyon hasznosak.

Erre számítottál-e?
Nem erre számítottam, pozitívan csalódtam. Nem hittem volna, hogy ennyire jó.

Miért ajánlanád másoknak?
Mert a ninjutsu által egy szilárd és tökéletesített tudásra teszel szert, ami felbecsülhetetlen értékű és az élet minden területén használhatod. Az edzések mindig mások, jó hangulatban folynak le és sok barátot találhatsz azokon.

Mi neked a Ninjutsu?
Nekem a ninjutsu egy tökéletes és egyenes út a célom felé: hogy meg tudjam védeni azt akit szeretek és

,