Menü

“A Ninjutsu egy kiapadhatatlan kút, amiből erőt és kitartást meríthetek” Fejes Anett Ninjutsu Női Önvédelem


"A Ninjutsu egy kiapadhatatlan kút, amiből erőt és kitartást meríthetek" Fejes Anett Ninjutsu Női ÖnvédelemMiért kezdtél el Ninjutsu Női önvédelem edzésre járni?

A jógán keresztül érkeztem ide, még pedig Ádám egy barátja által, aki ajánlotta őt az egyik jógaóra után. Nincsenek véletlenek 🙂  Úgy gondolom, hogy olyan dolgokat érdemes tanulni amit az ember akkor is tud hasznosítani ha holnaptól eltűnik ez a gépesített, “modern” világ és amiben fejlődik az ember lelkileg is. Többek közt ezért is kezdtem el Ninjutsura járni, mert véleményem szerint az önvédelem kifejezetten ilyen dolog, amivel szerintem mindenkinek foglalkoznia kellene.

Mit kaptál, mit tanultál a Női Önvédelem edzésen?

Olyan használható és értelmes, értékes tudást kapok az edzéseken, ami az életről szól, közelebb visz önmagamhoz, a belső békéhez és fejleszti az önuralmat, magabiztosságot.

Erre számítottál-e?

Mivel tudtam, hogy egy bhakta (hisz Istenben, erényes életet él) tartja az edzéseket, gondoltam, hogy olyan értékrendet és tudást képvisel amivel azonosulni tudok és ez valóban így is lett.

Miért ajánlanád másoknak?

Azon felül, hogy önvédelmet tanulsz, tehát meg tudod magad és másokat is védeni, ezzel az is együt tjár, hogy tudatos leszel magadról, a környezetedről és ez rendkívül jó a mai rohanó világban, mert ez az amire általában nagyon kevés időt szánnak az emberek. Tehát az önvédelem és a sport részén kívül ez egy fajta elmélyülés.

Mi neked a Ninjutsu?

A Ninjutsu számomra egy kiapadhatatlan kút, amiből erőt és kitartást meríthetek, mert ahogy Ádám szokta mondani az edzéseken futás és fekvőtámasz közben: “Mosolyogjatok lányok, mert ez a boldogság”. 🙂 Ezen kívül pedig nagyon közel áll hozzám ez a fajta mozgásforma, így kellemest a hasznossal egybekötve jól el is fáradok egy-egy edzés végére.

Próbáld ki egy hétig ingyen:

, ,