Menü

“A Ninjutsu nagyon pozitív irányba változtatja meg az emberek életét” Huszár Ádám Ninjutsu Önvédelem Tanfolyam


"A Ninjutsu nagyon pozitív irányba változtatja meg az emberek életét" Huszár Ádám Ninjutsu Önvédelem TanfolyamMiért kezdtél el Ninjutsu Önvédelem edzésre járni?
Mindig is érdekeltek a harcművészetek. Amiket róluk hallottam TV-ben és más emberektől az elég sokféle különböző vélemény mindenkinek más elképzelése van róla. Ezért kezdtem el Judo-ra járni amit később abbahagytam bizonyos okok miatt, majd 4-5 év szünet után elkezdtem Ninjutsura járni mivel tovább szerettem volna folytatni a harcművészeteket. Viszont ki szerettem volna próbálni valami újat ezért nem folytattam a Judót hanem inkább a Ninjutsut próbáltam ki amiben egyáltalán nem csalódtam.

Mit kaptál, mit tanultál a Önvédelem Tanfolyamon?
Sok pozitív dolgot tanultam köztük, önfegyelmet, egy pozitív életszemléletet, egy hatékony önvédelmi rendszert és egy jó társaságot akikkel bármikor szívesen edzek.

Erre számítottál-e?
Valójában nem pontosan de valami ilyesmire mivel előtte alaposan nézegettem a weboldalt így tudtam kicsit más lesz mint a Judo. Sok filmet láttam a harcművészetekre de azoknak körülbelül csak a fele tartalmaz egy a ninjutsuban is meglevő filozófiai hátteret.

Miért ajánlanád másoknak?
Mert nagyon pozitív irányba változtatja meg az emberek életét. Magabiztosságot, Kitartást ad . Ráadásul egy jó közösség tagja lehet az ember

Mi neked a Ninjutsu?
Nekem a Ninjutsu több mint egy egyszerű verekedős sport. Mint említettem komoly filozófiai háttérrel bír. Ezenkívül remekül kikapcsol, elszakít a külvilágtól miközben egy hasznos dolgot csinálsz.

Üdv.
Ádám

Próbáld ki egy hétig ingyen:

Még több vélemény a Ninjutsu Önvédelem edzésekről!

, , ,