Menü

“A ninjutsu nekem most már lassan egy élet stílus és egy világ szemlélet valami olyan ami egészé tesz és nem baj ha közben hibázok” Feicht Richard Ninjutsu Önvédelem tanfolyam


A ninjutsu nekem most már lassan egy élet stílus és egy világ szemlélet valami olyan ami egészé tesz és nem baj ha közben hibázok Miért kezdtél el Ninjutsu edzésre járni? 

Hogy miért kezdtem el ninjutsu edzésre járni ez egy nagyon jó kérdés igazából fogalmam sincs csak böngésztem a neten valahogy képbe kerültek a nindzsák és ráakadtam a honlapra ott vagy hajnali 3-ig olvasgattam és annyira megfogott ez az egész nem is meg fogott magába szívott és úgy gondoltam kipróbálom és ez egy nagyon jó döntés volt.:)

Mit kaptál, mit tanultál az edzésen? 

Az eddigi edzéseken sok mindent kaptam és tanultam főleg elméleti dolgokat ami valamilyen szinten meg is változtatta a gondolkodásom ami csak az előnyömmé vált a barátaim szerint.

Erre számítottál-e?

Hát valami ilyesmire számítottam de azt hittem hogy mindenki komoly lesz és merev ehelyett mindenki kedves jókedvű és ez tetszik nagyon.

Miért ajánlanád másoknak? 

Azért ajánlanám másoknak mert itt ahogy én látom itt megakarnak tanítani az elméletre és a fogásokra és nem pedig bemagoltattni dolgokat és ha nem megy nem baj csak 1-es és kövi anyag nem itt tényleg meg van a tanítási vágy ami nagyon meg fogott.

Mi neked a Ninjutsu? 

A ninjutsu nekem most már lassan egy élet stílus és egy világ szemlélet valami olyan ami egészé tesz és nem baj ha közben hibázok mert ott állnak mögöttem olyan emberek akik segítő készek és segítenek ahelyett hogy elítélnének.Hát nagyjából ez nekem a Ninjutsu.:)

Feicht Richard