Menü

“Amerre tekintesz arra mész.” Stirli Edina Ninjutsu Női önvédelem.


Miért kezdtél el Ninjutsu edzésre járni?

"Amerre tekintesz arra mész." Stirli Edina Ninjutsu Női önvédelem.Szeretnék önvédelmet tanulni, megismerkedni a harc folyamatával, mert életem során nem nagyon kerültem ilyen helyzetbe, mivel családban végignéztem gyermekként néhány bántalmazást, így ha kicsit meglöktem egy barátnőmet, eléggé megijedtem.  Abból a célból is, hogy megismerhessem az “erőszak nélküli” harcot, ahol a harag és ijedtség helyett -az alapok megerősítése által- az egyensúly és a hit munkálkodik . Fizikai megnyilvánulásként a gerinc erősítése a gyakorlatok által, ami átültetődik a szellemi alap erősödésére, azaz magabiztosság és a hit erősítése.

Mit kaptál, mit tanultál az edzésen?

Első két edzésen szó esett a kettősségről, az egyensúly fontosságáról, mind fizikai mind szellemi szempontból. Egy adott cél elérése érdekében a kitűzött cél felé tekinteni, mert amerre tekintesz arra mész. Fontos a test edzése, és a lélek tisztulása, mert bár ép testben ép lélek, de ez visszafele is hat, ép – tiszta lélek képes a testet is tisztítani és erősíteni. Kölcsönösen oda-vissza.

Erre számítottál-e?

Teljes mértékben.

Miért ajánlanád másoknak?

Lehetőség arra, hogy az ember tudatát és fizikai állóképességét tágítsa. Akár önmegismerés útja is lehet, a korlátok lebontása céljából.

Mi neked a Ninjutsu?

Olyan harcművészet, mely a test és lélek egyensúlyára épül, ez olyan szilárd egyben rugalmas alap, melyet a mozdulatok gyakorlása által ad át a tanulónak.

Edina

Próbáld ki egy hétig ingyen:

Olvasd el  mit mondanak mások KATT

 

, ,