Menü

“Életem egyik legjobb döntése volt!” Koren Csilla Ninjutsu Női Önvédelem


"Életem egyik legjobb döntése volt!" Koren Csilla Ninjutsu Női ÖnvédelemMiért kezdtél el Ninjutsu Női Önvédelem edzésre járni?
Mert változtatni szerettem volna az életemen. Régebben sokat bántottak engem is és Édesanyámat is. Gyerekkoromtól szinte minden nap arról álmodoztam, hogy milyen jó lenne egy olyan lánynak lenni, aki képes megvédeni a családját és önmagát is. Mindig bennem volt, hogy egyszer jó lenne elmenni egy önvédelem tanfolyamra, de ez mindig olyan elérhetetlennek tűnt. Aztán ősszel elhatároztam, hogy keresek egy helyet, ahol lehetőségem van ilyesmit tanulni. Végre eldöntöttem, hogy nem csak álmodozni akarok arról, hogy keményebb legyek, hanem megpróbálok tenni is érte valamit…

Mit kaptál, mit tanultál a Női Önvédelem edzésen?
El sem tudom mondani mennyi mindent. Megtanultam, hogy képes vagyok leküzdeni a saját korlátaimat. Rájöttem, hogy az „én erre képtelen vagyok” csak egy kifogás, hogy elrejtsd a saját félelmeid és ezeket a korlátokat igenis le lehet győzni, ha akarod. A Ninjutsu teljesen átalakította a mindennapjaimat, persze csak pozitív értelemben. Sok dolgot megváltoztat (pl. hogyan állsz, jársz, hogyan fogod a táskád, stb.) és sokkal másabb, tudatosabb, átgondoltabb döntéseket tudsz hozni: legyen szó akár arról, hogy két út közül melyiken mész haza vagy bármi másról az életben.

Erre számítottál-e?
Nagyjából igen, de sokkal jobb, mint amilyennek képzeltem.

Miért ajánlanád másoknak?
Mert észrevétlenül átformál egy sokkal tudatosabb, magabiztosabb emberré. Megtanulod leküzdeni a félelmeidet, a korlátaidat. Sokkal fittebb, mozgékonyabb és figyelmesebb leszel. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Mi neked a Ninjutsu?
Számomra nem csak egy harcművészet, nem csak egy mozgásforma, hanem egy olyan dolog, ami minden szempontból megváltoztatta az életemet, ott van a gondolataimban, a döntéseimben, az életszemléletemben is és ezért nagyon hálás vagyok. Életem egyik legjobb döntése volt!

Csilla

Tanuló

Próbáld ki egy hétig ingyen: