Menü

“A mozgásformák és a spirituális keleti feeling ami körülfogja az egészet nagyon bejött” Fülöp Sándor Ninjutsu


Fülöp sándor, és a Ninjutsu önvédelmi tanfolyamEgy nap arra ébredtem hogy de jó lenne kipróbálni valamilyen harcművészetet, már csak kíváncsiságból, de nem nagyon tudtam hogy merre induljak, melyik irányzatba is lenne érdemes belekezdeni.Rövid mazsolázgatás után a neten rábukkantam a Ninjutsubudapest honlapjára s amit ott láttam azonnal megfogott s úgy éreztem ezt mindenképpen ki kell próbálnom.Megérdeklődtem a dolgot, s már aznap fenn a Gellért-hegyen feszítettem az edzésen.
Így kezdődött minden…:)
Az első edzés után fáradtan de pozitív élményekkel, s lelkileg feltöltődve távoztam.A mozgásformák és a spirituális keleti feeling ami körülfogja az egészet nagyon bejött ,s az edzőtársak és mesterek is mind jó fej  s szerethető embereknek  tűntek, úgyhogy tudtam ez az amit keresek.Ezt a mai napig így gondolom s lelkesedésem töretlen mindeddig. Persze ez változhat.:D
Az edzéseken nagyon sok dolgot tanultam meg az emberi testtel, elmével és a lélekkel kapcsolatban, amit az iskolában nem tanítanak.Pedig kellene.Közelebb kerültem ahhoz , hogy megismerjem önmagam s a saját határaimat mind fizikai mind lelki szinten. Megtanulhatod hogy védd meg magad, persze nem leszel legyőzhetetlen, senki sem az.
Valójában azt tanuljuk szerintem, hogy hogyan hozzuk ki egy adott helyzetben a legtöbbet magunkból.Pl.:Megtámadnak éld túl.:D Szóval csupa jó dolgot tanulunk, de csak teljes szívvel és lélekkel érdemes csinálni mert csak akkor tanulhatod meg amit tanítanak.
Oldalakat tudnék még írni, de ez olyan mint sok dolog az életben, ki kell próbálni.Érdemes:)