Menü

“Most voltam túl egy edzésen, de ez az ismeretlen, új energia minden porcikámat megtöltötte élettel.” Zsófi Ninjutsu Önvédelem


Most voltam túl egy ninjutsu edzésen, de ez az ismeretlen, új energia minden porcikámat megtöltötte élettel.„ Ninjutsu? De hát jutsuk, azok a Narutoban vannak!- nevettem. Ti olyanokat csináltok edzésen?- meredtem kétkedve a barátnőmre.”

Ez volt az első reakcióm a ninjutsura, amikor Kuszti(Anikó) elújságolta, hogy elkezdett járni. Egyszóval ennél szkeptikusabban már nem is állhattam volna a dologhoz. Azonban nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy ne próbáljak ki valamit, amitől a barátnőm szabályosan megszállottá vált. Meg kellett tudnom, hogy mi olyan egetrengetően fantasztikus ebben a ninjutsuban, úgyhogy végül rászántam magam és –erős fenntartásokkal és kissé félve- elmentem az első edzésemre. Innen nézve úgy tűnik pusztán kíváncsiságból vágtam bele, ma már tudom, hogy ennél sokkal többről volt szó.

Sose fogom elfelejteni azt az érzést, ami az első edzés után kerített hatalmába. Fizikailag teljesen kimerültem, de a szellemem frissebb volt, mint valaha. Hirtelen úgy éreztem, hogy képes lennék megtenni bármit, még olyat is, amit ki nem állhatok. Most voltam túl egy edzésen, de ez az ismeretlen, új energia minden porcikámat megtöltötte élettel. Ettől a pillanattól kezdve tudtam, hogy nekem szükségem van erre az érzésre, és hogy többé nem tudok a ninjutsu nélkül élni.

Ezek után a kérdés, hogy erre számítottam-e mondhatni felesleges, hiszen ilyen élményre nem lehet számítani. Senki se számít arra, hogy egy nyugodt, kissé hűvös decemberi estén hazafelé menet rázuhan a semmiből egy bazi nagy utasszállító repülőgép. Ugye? 🙂

Egyszóval azért ajánlanám másoknak, mert szerintem mindenkinek szüksége van valamire az életében, amitől kiteljesedhet, és boldog lehet. És a ninjutsu ezt bárkinek megadhatja. Amellett, hogy fejleszti a fizikai állóképességet, megerősíti a lelket is. Ráébreszt arra, hogy mindig van lehetőség a fejlődére, és arra, hogy jobb legyél, mint ami éppen vagy. Egyszerűen jobb emberré tesz.

A ninjutsu számomra a szél, ami lángra lobbantotta, és életben tartja bennem a tűzet.

zs

Próbáld ki egy hétig ingyen:

Olvasd el  mit mondanak mások KATT

 

, , ,