Menü

“Mindenkinek ajánlom a Ninjutsu-t, hogy segítségével megvalósíthassa önmagát” Baróta Gábor


barota.gabor és a ninjutsuMindig is érdekelt a keleti kultúra, tradíciók, harcművészetek, de rohanó életem során nem tudtam ezekhez fűződő igényeimet kielégíteni, mindig volt valami fontosabb…sajnos ennyi időbe telt, hogy belássam az élet jóval több mint munka, pénz, lakás, autó, család. Egy időre megálltam és elegem lett, kerestem valamit, nem tudtam, hogy mi az, de éreztem, hogy rettentően szükségem van rá… utólag rájöttem a Harmónia az, amit kerestem. Azt pedig úgy tudom elérni, ha a testemet és a lelkemet is egyaránt edzem.

Véletlenül akadtam rá a neten az oldalra – Ninjutsu – gondoltam testedzésnek megfelelő, már csak a lelki edzéseimet kell megszerveznem… Bármelyik sportot is választhattam volna testedzésre, de úgy gondoltam, hogy akkor már megismerkednék a Ninjutsu filozófiájával/elveivel is, hátha lelki egyensúlyom eléréséhez hozzásegít… Meglepődtem…

Az hagyján, hogy fizikálisan keményen edzünk, de nem gondoltam volna, hogy amilyen információkat kapok ennyire magával ragad! Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb, erősebb (mind testileg, mind lelkileg), megfontoltabb lettem. Napról napra erősebb bennem az érzés, hogy EZT kerestem és minél többet edzek, annál erősebb leszek az élet minden területén!

Mindenkinek ajánlom a Ninjutsu-t, hogy segítségével megvalósíthassa önmagát!

Olvasd el a többiek véleményét is!