Menü

ÖNVÉDELEM TANFOLYAM


Próbáld ki egy hétig ingyen:

Ninjutsu Önvédelmi tanfolyam

INDUL: 2018.04.10.

(heti 2×2 óra edzés, havi 16óra…)


Ha már régóta tervezed, hogy el kezdj önvédelmet, harcművészetet tanulni, mert szeretnéd megvédeni magad, vagy másokat, akkor a legjobb helyen vagy.

Gyors Jelentkezés:

(Már csak  5 hely)

Név:*
Email:*
Telefon:*

Tanulj meg tradicionális fegyverekkel és hétköznapi használati tárgyakkal könnyedén bánni, mert bármikor szükséged lehet erre a tudásra, hogy megvédd magad, vagy a szeretteidet.

2013 Július 1-én lépett érvénybe az új Jogos Védelem Törvény, mely egy rengeteg új lehetőséget kínál mindenkinek az önvédelemben. Ezekre az eshetőségekre fogunk felkészülni. Persze a ninjutsu ősi elvei mindig is erre készítettek fel minden harcost… Mert a harc törvényei a világ kezdete óta ugyan azok.

Gyere Le
Csak akkor gyere el hozzánk edzésre! Ha, szeretnél fejlődni testileg, lelkileg, szellemileg. Ebben az esetben sok szeretettel várunk Ninjutsu önvédelmi edzéseinken, ahol  Ninpo Taijutsut gyakorlunk (A Ninjutsu egy másik neve). Ez egy ősi Tradicionális Japán Harcművészet, mely nagyszerűsége abban rejlik, hogy nem mozdulatokat igyekszünk begyakorolni, hanem a Ninjutsu tradícióiban fennmaradt mozdulatok elveit sajátítjuk el, melyek valaha megtalálhatóak voltak minden harcművészetben, és amit csak a túlélés elveinek nevezünk. Na és persze nincsenek szabályok, vagyis a túlélésért szó szerint bármit megtehetsz. Olyat dolgokat is amiket még filmen sem láttál.

Ezek miatt ne aggódj mert nem okoznak gondot:

“Mindenki jobb lesz és ügyesebb nálam.” 

Ha kezdő vagy, folyamatosan van jelentkezési lehetőség a kezdő önvédelem tanfolyamra, hiszen mindenkinek el kell kezdenie valahol és először így is meg úgy is az alapokat kell elsajátítanunk, hogy később ezekre a szilárd alapokra, építkezhessünk tovább. De ha tartasz egy kicsit attól, hogy semmilyen előképzettséged nincs, akkor 4 havonta indítjuk újra a témákat. Az első 2 hónapban mindenféle előképzettség nélkül bármikor be tudsz csatlakozni, utána már csak akkor, ha valamilyen más irányzatban szereztél legalább 1 öv fokozatot. (Csináltad fél évig.) Ennek a bejegyzésnek a tetején láthatod, hogy mikor indul új tanfolyam. Ha azt látod, hogy ekkor meg ekkor indult, akkor gyere bátran, ha az új tanfolyamot látod ki írva, akkor tele vagyunk és nincs tag felvétel, az új tanfolyamra viszont tudsz jelentkezni, és akkor lesz helyed.

“Nem vagyok se hajlékony, és edzésben nem vagyok.”

Nem kell aggódnod, hogy gyenge vagy, vagy nem vagy túlságosan hajlékony, hiszen első lépésként úgy is állni, járni, ülni tanulunk meg, aztán gurulni, esni, kelni, majd szépen ezzel párhuzamosan építjük be a mozgás kultúrába az ütéseket, rúgásokat és a többi dolgot. Vagyis nálunk nem kerülsz egyből a mély vízbe, hanem szépen fokozatosan kezdjük a mozgást a mozgás koordinációját és a terhelést emelni.

“Lenyomnak, lenéznek, megaláznak.”

Hozzánk nem egó harcosok, bűnözők, vagy más kisebbségi komplexussal rendelkező agressziójukat és dominanciájukat kiélni vágyó emberek járnak, akik semmi mást nem látnak egy harcművészetben, minthogy lenyomhatnak másokat. Szóval nem kell aggódnod, hogy lenyomnak, megaláznak a többiek, akik esetleg már régebb óta járnak, hiszen mindenki felé szeretettel és azzal a szemlélettel fordulunk, hogy mind kezdők vagyunk és mind egymástól tanuljuk az önvédelmet, ahogyan a Ninjutsu ősi rendszerében ez mindig is volt.

Az önvédelem edzéseken mindenki a saját szintjének megfelelő gyakorlatokat gyakorolja, hiszen mindenki egy önálló személyiség és mindenki más szinten van. Így nem kell aggódnod, hogy megvernek, vagy jobban fog fájni mint amit el tudsz viselni, vagy megsérülsz. Ez nem azt jelenti, hogy nem reális amit kaphatsz, csupán annyit, hogy nem azzal kezdünk, hogy ki bírja jobban a gyomrosokat vagy combrúgásokat, hanem sokkal korábbról építjük fel az új mozgás kultúrádat, amiből aztán nagyon könnyű lesz majd combost rúgnod, és neked sem lesz akkora bajod, ha esetleg be kapsz az utcán egy gyomrost.
Természetesen folyamatosan javítjuk az erő és állóképességet, folyamatosan tágítjuk az ingerküszöböket. De nem ezeken van a fő hangsúly, hiszen ezek csak a Ninjutsu  Önvédelem tanfolyam melléktermékei, velejáró következményei. Sokkal fontosabb, hogy a Lelked és a szellemed is megedződjön, sőt harmóniába kerüljön a testeddel. (Ezért is 2 órás egy edzés, mert így van idő alaposabban megismerni egy-egy technikának, mozdulatnak az alap elveit, filozófiai hátterét.)

Azért gyere a Kezdő Ninjutsu Önvédelem Tanfolyamra:

 • Mert nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges életmód és egészséges tartás elsajátítására, hiszen a Ninjutsu nem csupán egy sport, vagy küzdő rendszer, hanem egy életforma, aminek a teljes és tökéletes elsajátításához akár egy egész életre van szükség, amihez pedig szükséges egy strapabíró egészséges test. Ezért az önvédelem arról is szól nálunk, hogy hogyan védd meg magad az egészségtelen életmódtól, melytől a tested, nemhogy harcképtelenné válik szépen lassan, hanem az életedet is rövidíti.
 • Mert foglalkozunk a gyógyítással és nagy hangsúlyt fektetünk a gerinc védelmére, megfelelő karbantartására, hiszen az egész test erre épül rá. Edzéseinken gyakoroljuk a ZenDoin Japán Tartásjavító és Gerincterápiás jógát.
 • Mert teljesen más megvilágításba helyezzük a létezést, és az élet értékét, úgy ahogy egy tradicionális harcművészeti irányzattól az elvárható. De közben mégis a mai kor szellemiségében gyakoroljuk ezeket az Ősi önvédelmi elveket, hogy egy percig se legyen kényelmetlen azok alkalmazása a mai való életben. Úgy is mondhatnánk, hogy a Ninják nagyon lusták voltak, ezért mindent nagyon természetesen, kényelmesen és a legkevesebb energia befektetésével igyekeztek megoldani.
 • Mert a Ninjutsu szabad szellemiségét felhasználva megtanuljuk legyőzni a “megszokás korlátait”. A mozgás, a viselkedés társadalom hatására belénk rögzült dogmáin felülemelkedve elsajátítjuk, felelevenítjük személyiségünk azon rejtett zugait melyek elnyomás alá kerültek.
 • Mert megtanuljuk a Budo alap elveit alkalmazni az edzéseken kívül a való életben, melyek valójában a média által hangoztatott véleményekkel ellentétben a békén alapszanak. “A budóban 3 fő tényező van: az első, önmagunk látása és ismerete, az egyén erősségei és korlátai; a második, a megkülönböztetés kardja, a hibák, a gyengeségek és a szükségtelen megsemmisítésének meghatározása; valamint az utolsó, a nyitottság, érzelemek, odaadás, éleslátás és a szív megértése.” – Soke Masaaki Hatsumi.
 • Mert a Ninjutsu Önvédelem, egy végtelen út. A beugró 4 hónapos alap tanfolyam alatt meg fogod tanulni megvédeni magad a leggyakoribb támadásoktól, ha valóban meg akarod és komolyan veszed az edzéseket és a házi feladatokat is. (Házi feladat? Naná. Miért mit gondoltál, hogy semmit nem kell változtatnod az életeden, és ugyan úgy folytathatod mint eddig?)

Ninjutsu Kezdő Önvédelem Tanfolyam

Mi tör­té­nik az első Ninjutsu önvédelem edzé­se­ken?

Az első önvédelmi edzéseken meg­ta­nulsz állni, járni, léle­gezni, lépni, gurulni, ütni, rúgni stb vala­mint alap­vető táma­dá­so­kat és véde­ke­zé­se­ket, illetve a támadások és védekezések elveit. Meg fogsz tanulni különböző talajokon mozogni  tata­min, betonon, füvön, meg még sokféle máson, hiszen az élet bármit hozhat. De főleg kemény felületeken edzünk, jelenleg linóleumon fogunk főként gyakorolni, de amíg el nem sajátítod a gurulásokat biztonságosan, addig természetesen vastag torna szőnyegen tökéletesítheted a mozgásodat, vagy füvön, ha szabad téren vagyunk (Fő a fokozatosság).

Aztán ezzel párhuzamosan meg­ta­nulod  az udva­ri­as­sági és visel­ke­dési sza­bá­lyo­kat a Dojoban, hogy később biz­ton­sá­go­san edzhess. A kezdőkhöz mindig nagy odafigyeléssel és türelemmel fordulunk, mert velünk is így tettek mikor mi neki álltunk gyakorolni.

Milyen egy edzés?

Minden edzés más és más. Hiszen az élet is mindig más és más. Általában minden tréningen

 • bemelegítéssel kezdünk, aztán
 • gyakoroljuk az eséseket, gurulásokat, majd pedig
 • különféle technikákon keresztül a harcművészet elveit tanuljuk a gyakorlatba átültetni.

A Kezdő Ninjutsu Önvédelem  Tanfolyamon a szisztematikusság a lényeg meg az, hogy senki nem várja el tőled, hogy olyan dolgot kelljen megtenned amire nem vagy képes. A Ninjutsu oktatási szisztémája hála úgy van felépítve nálunk a Bhima Dojoban, hogy szépen lépésről lépésre mégis folyamatosan egyre többre legyél képes.


“Mert a Ninjutsuban nem csak az erőt használjuk, hanem főleg az intelligenciánkat, és az elme erejét.”


Ezeket kapod Ajándékba, ha most jelentkezel:

1.)  1 Hétig  INGYEN JÁRHATSZ EDZÉSRE, hogy az ezen idő szak alatt lezajló tréningeken meg tudd , hogy milyen is a Ninjutsu, és ki tudd próbálni meg eldönthesd ennyi edzés alatt, hogy tetszik-e Neked?

2.)  1 HÓNAP DOJO TAGSÁG-ot biztosítunk az első hónapra vagyis az összes joggal/lehetőséggel élhetsz, amivel a Dojo tagjai rendelkeznek. (havidíj, kedvezményes hétvégi tréningek, szemináriumok  stb.)

3.)   Ha van ninjutsu bérleted, Havi 3000Ft-ért tudsz ZenDoin Gerincterápiás Jóga órára jönni.

Gyere el bátran és próbáld ki  magad, mindenféle kötelezettség nélkül!

Ha nem tetszik, legfeljebb nem jössz többet, és még mindig el tudsz járni máshová edzésre. Mi pedig megköszönjük, hogy adtál magadnak, meg nekünk a Bhima Dojonak is egy esélyt.

Ha szeretnél kipróbálni egy ősi, tradicionális alapokon nyugvó, mégis a mai kor szellemének tökéletesen megfelelő harcművészetet, ahol elsajátíthatod a test a lélek és a szellem fejlődésének útját, akkor itt a helyed !

Hol van az edzés?

Eső esetén Király utca 75 DOJO

Mikor?

KEDD-CSÜTÖRTÖK:

18:30-20:30

Kinek ajánljuk?

 • Neked való a Ninjutsu Önvédelem tanfolyam, ha:
 • Nyitott vagy új dolgok befogadására, szeretnél és hajlandó is vagy megtanulni másként mozogni, mint ahogy megszoktad, a hétköznapi életben is.
 • Szereted a könnyen elvégezhető, érdekes és szórakoztató házi feladatokat melyek abban segítenek, hogy fejlődj.
 • Elsősorban olyan ember vagy aki nem ijed meg ha csúnyán néznek rá, vagy épp szeretnéd legyőzni a félelmeidet.
 • Hajlandó vagy magadat alávetni egy tudatos, és évezredek óta működő fizikai és mentális kiképzési rendszernek.
 • Aktívan tudsz járni minimum heti két edzésre.
 • Nem szedsz semmilyen gyógyszert, nem kábító szerezel.
 • Szereted az embereket és az életet szeretnéd védeni.
 • Jó ember vagy, és/vagy szeretnél még jobbá válni.

Hogy tudok jelentkezni?

Add meg a neved és az e-mail címedet itt. Így jogosult vagy eljönni és egy hétig ingyen kipróbálni az edzést, hogy meg tudd neked való-e.

Mennyibe kerül?

Az első hét ajándék, vagyis az első 3 edzésen ingyenesen vehetsz részt (Figyelem, a 3 alkalom egy naptári héten vehető igénybe, nem összevissza.) Mivel az első hónapban ajándékba kapod a Dojo tagságot, így a Dojo-tagokra vonatkozó kedvező árak vonatkoznak rád. Utána, ha tetszik a tréning, akkor a következő hónapban válthatsz Éves Dojo tagságot , mely 10000 forint. Ez egy évre szól és jár hozzá egy ajándék póló. Továbbá a  Dojo tagjainak olcsóbb a havi díj, valamint kedvezményesen vehetsz részt a táborokon, kirándulásokon, külön szervezett szemináriumainkon, és egyéb programjainkon, valamint további kedvezmények és szolgáltatások járnak még melyekről az első edzésed után tájékozódhatsz. Továbbá mindenki, aki Tagja a Dojonak, kedvezményesen részt vehet egy Japán Energia Gyógyászati képzésen, valamint beavatást kaphat a Reiki gyógyítás tudományába.

 10 hetes Ninjutsu Kezdő Önvédelem Tanfolyam

 55000Ft

helyett, ha egyben befizeted:

44000Ft

1 alkalom: 3000Ft (2óra)
5 alkalom: 12500 Ft
10 alkalom: 20000Ft

(Az árak önköltségesek és adomány jellegűek.)

JELENTKEZÉS:

(Ha vette a rendszer a jelentkezésed, akkor megjelenik egy jelentkezésed sikeres oldal, valamint kapsz egy emilt is a regisztrációdról és sok szeretettel várunk. Ha nem jelenik meg, vagy nem kapsz emilt, akkor írj mailt légyszíves, mert a technika ördöge állt az utunkba. És ha nem változik itt lejjebb a számláló, amiatt ne aggódj, és napok kellenek mire átírja.

(Már csak  5 hely)

Név:*
Email:*
Telefon:*

 Gyakran ismételt kérdések itt.

Vélemények a Ninjutsu Önvédelem Tanfolyamról

 

OLVASD EL:

“Ne higgy nekem, próbáld ki magad”

A HARCMŰVÉSZET TITKOS ALAPELVEI