Menü

NŐI ÖNVÉDELEM


– HAN KUNOICHI –

Moduláris Női Önvédelem Képzés

1 modul csak 4 hét Budapest belvárosában, biztonságosan bekamerázott, igényes tiszta helyen, kulturált környezetben, igényes tiszta hölgyeknek.

Garantáltan az anyatigris ösztönt hozzuk elő belőled:


A Ninjutsu nem akarja, hogy a nő létedre férfiként harcolj, sőt a nőiességed megőrzése mellett tanulhatod meg, megvédeni magadat. 

Ez a Kunoichi tradíció, avagy a Női Ninják önvédelmi művészete.

 

Hozd magad formába úgy, hogy közben megtanulod megvédeni is magad!

A HAN Kunoichi Női Önvédelem Tanfolyam nem csak Magyarországon, de a Világon is olyan egyedül álló módszereket, mozdulatokat, gondolatokat és felkészítési protokollokat tartalmaz, melyek belőled is halálos ellenfelet csinálnak egy téged, vagy családodat ért támadás esetén!

A módszer lényege az, hogy félre tettük az etikusságot és az együtt érzést a támadóval szemben és csak a legbrutálisabb és ezáltal egy igazi nő számára is a legkönnyebben kivitelezhető túlélési mozdulatokat hagytuk meg NEKED!

Olyan mindenki ellen működő önvédelmi módszereket kapsz amiket elképzelni sem tudsz, hogy megtedd, mert egyetlen filmben, vagy más képzésen sem láthattad őket és mert amúgy egy tündér vagy aki nem akar bántani senkit sem. De ha itt vagy, akkor már biztos elgondolkodtál azon, hogy mit tennél, ha esetleg megtámadnának.  Nagyon jó helyen jársz, mert a Ninjutsu Női Önvédelem legtitkosabb és legbrutálisabb módszereit adjuk, melyek ősi idők óta szállnak a ninja klánok hagyományaiban generációról generációra..

Ez azért fontos, mert az ellenfél csak azok a dolgok ellen tud , vagy akar majd védekezni, melyeket ismer. Ha meg tudod őrizni a hidegvéred, nem dermedsz le és meg tudod lepni, be tudod csapni, akkor már félig győztél is. MOTTÓNK, hogy nem akarunk harcolni, de ha muszáj, akkor bármilyen brutális megoldás jó, ami az ellenfelet minél hamarabb ártalmatlanná teszi.

Intenzív – Teljesen Kezdő

Ninjutsu Női Önvédelem tanfolyam

KÖVETKEZŐ (D)

MODUL INDUL: 

2018.04.02.

Gyors Jelentkezés:

(Már csak hely)


Név
:
*
Email
:
*
Telefon:*

FONTOS!

Moduláris rendszerben zajlik a Képzés, mert így bármikor elkezdheted!

Egy-egy modul 4 hetes, mert ennyi időt tudsz rá szánni és mert ennyi kell egy téma rögzítéséhez!

Az egyes modulok egymástól teljesen függetlenül is elkezdhetőek, vagy újra elvégezhetőek!


A Nők elleni erőszak:

A nők és lányok elleni erőszak rendkívül súlyos egészségügyi és emberi jogi probléma. A nők életük során bármikor szenvedhetnek fizikai vagy mentális bántalmazást teljesen váratlanul. A lányok kisgyerekkorukban nem szoknak hozzá az erőszakhoz, egyszerűen – a fiúkkal ellentétben – nem nevelik őket a testük használatára, és alig találkoznak agresszióval. Ezért egy támadásra  a legtöbb esetben lefagyással reagálnak. A Női Önvédelem tanfolyamon felkészítünk Téged, hogy meg tudd védeni nem csak magadat, de a gyermekeidet és a családodat is.

“A nők elleni erőszak bármely olyan, a nőket nemük miatt érő erőszakos tett, mely testi, szexuális vagy lelki sérülést okoz vagy okozhat nőknek, beleértve az effajta tettekkel való fenyegetést, valamint a kényszerítést és a szabadságtól való önkényes megfosztást, történjen az a közéletben vagy a magánszférában.
Beleértendő, de nem korlátozandó a testi, szexuális és lelki erőszakra, melyet az áldozat a családon belül szenved el, ide értve a bántalmazást, a lánygyermekkel való szexuális visszaélést, […] a házasságon belüli nemi erőszakot […]”

(ENSZ meghatározása)

Miért van szükség a Könyörtelen Brutalitásra?

Azért mert a nőket ért támadásokat általában nagyobb és erősebb férfiak követik el, akik ellen azok az ütések és rúgások amiket a legtöbb helyen tanulhatsz semmit nem fognak érni, hiszen mindenhol máshol a klasszikus etikus küzdősport mozdulatokat tanítják (csak lányoknak), melyek egy bizonyos szabályrendszer szerint és azonos súlycsoportú emberek használnak egymás ellen.

A küzdősportban nem engednek harcolni egymással férfiakat sem, ha az egyik nehezebb 10 kilóval a másiknál. Az utcán a te támadód, valószínűleg nem csak 10 kilóval lesz nehezebb és erősebb, ráadásul lehet, hogy ittas állapotban lesz, vagy valamilyen más drog hatása alatt fog állni, vagyis talán még a fájdalom érzete sem fog működni. Ezért olyan módszerekhez kell folyamodnod, amivel túlélheted a támadást, melyet minden esetben az életed elvételére irányuló cselekedetként kell kezelned.

De, hogy tovább sokkoljalak,  érdemes abba is bele gondolnod, hogy bizony van rosszabb a halálnál is. Amikor nem megölni akar a támadó, csak elrabolni, fogva tartani és szexuális rabszolgaságra kényszeríteni. Ez Magyarországon sem egyedül álló, nem olyan régen szerepeltünk az M1 Kék Fény című műsorában, ahol önvédelmi tippeket adtunk szintén hölgyeknek és az előttünk lévő egyik riport pont egy olyan bűnesetről számolt be, ahol több mint egy évig tartottak fogva egy lányt egy tanyán és kényszerítették olyan dolgokra amiket az ellenségednek sem kívánnál.  (A bejegyzés alján megnézheted a műsort, meg linkeltünk egy másik filmet is, ami szintén egy megtörtént esetet dolgoz fel ebben a témában.)

Kinek ajánljuk a HAN Kunoichi Moduláris Női Önvédelem Tanfolyamot?

Neked való:

-Ha igényes vagy, akkor  egy gyönyörű legfelső emeleti lakásban egy nagyon biztonságos és könnyen megközelíthető környéken, kulturált körülmények között tartjuk az edzéseinket Budapest Belvárosában. (Jó ideje dobtuk a koszos, dohos, izzadtságszagú pincéket.)

-Ha vezető típus vagy, vagy szeretnél azzá válni, akkor ne habozz, mert itt konkrétan élet-halál jellegű problémák kezelését sajátíthatod ell. Meg azt, hogy miként kell bánni emberekkel, sőt olyan emberekkel, akik nem szeretnek és ellenségesek veled. Helyzet felismerést, konfliktus kezelést, tökéletes kommunikációs megoldásokat, testbeszéd fejlesztést itt mind ki pipálhatod.

Ha eldöntötted, hogy szeretnél félelem nélkül és sikeresen létezni. Magabiztosan és sikeresen élni az életedet. Már az egyes modulok is sokat segítenek, de ha meg mind a négyet végig csinálod (Lejjebb bővebben olvashatsz a 4 modulról), garantáltan olyan változáson megy át az életed, mind a magán életedben, mind a munkában, amiről eddig csak álmodtál. Lesz erőd elkezdeni és befejezni a dolgokat, hiszen ehhez képest minden könnyűnek és egyszerűnek fog majd tűnni. (Nem mi mondtuk, hanem azok a lányok akik jártak hozzánk. Az oldal alján olvashatod a véleményeiket, amit arccal, névvel, büszkén vállalnak.)

-Várunk, ha alapvetően pozitív gondolkodás módú vagy! Ez azért fontos, mert tanulni jössz és csak akkor fog menni, ha pozitívan mered vállalni az új kihívásokat,. Ha imádod az új mozdulatokat, feladatokat, akkor könnyedén fogod venni ezt a fajta “Kunoichi” életfelfogást. Megijedned nem kell, mindig csak annyit kérünk majd tőled, amennyire valóban képes vagy.

-Neked való ha szeretnél boldog lenni. Mivel megtanuljuk, hogy miként készüljünk a legrosszabbra, de reméljük a legjobbat, így hátralévő életed csupa kellemes meglepetéssé és pozitív csalódássá változik.

-Ha néztél már önvédelmi videókat, de azt gondoltad, hogy te ehhez túl gyenge vagy. Az a jó hírem, hogy a Kunoichik, a Női Ninják ( Kicsit lejjebb bővebben is olvashatsz majd róluk) sem voltak kigyúrt nagydarab fitneszlédik. Sőt a csábítás legmagasabb fokát ismerő rendkívül nőies nők voltak, akik a tudatosságuktól voltak rendkívül vonzóak és kívánatosak. A technikáik sem az erőre, hanem sokkal inkább a hatékonyságra és a meglepetésre épültek, hiszen nem egyszer náluk sokkal erősebb és képzettebb Sógunok, vagy más szamurájok voltak a célpontjaik.

-Ha szeretnél kipróbálni egy ősi, tradicionális alapokon nyugvó, mégis a mai kor szellemének tökéletesen megfelelő harcművészetet, ahol elsajátíthatod a test a lélek és a szellem fejlődésének útját.

-Ha eddig csak a filmekből merítettél ötleteket, vagy gondolatban játszottál el azzal, hogy mit tudnál tenni, ha megtámadnak, akkor itt az ideje kipróbálnod, hogy valóban meg mernéd, tudnád-e tenni. A hozzánk érkező hölgyek 99%-a képtelen a fájdalom okozására, ezért ezt igen is el kell sajátítani, meg kell tanulni. Hozd meg bátran ezt az áldozatot a fejlődésedért!

-Ha eddig azt gondoltad, hogy a táskád alján lapuló lejárt szavatosságú Gázspray majd megvéd téged mindentől. Akkor neked tényleg szükséged van erre a tréningre, hiszen senki nem mutatta meg hogy kell használni, hol kell hordani, és milyen körülmények között fogsz a használatával még nagyobb bajba keveredni. Egyébként a szavatossági idejét megnézted? Jó még?

Kinek nem ajánljuk a HAN Kunoichi Moduláris Női Önvédelem Tanfolyamot?

NEM neked való,

-Ha eddig semmit nem mozogtál és az is nehezedre esik, hogy megkülönböztesd az egyik kezed a másiktól. Ha ez a helyzet, akkor először gyere el egy pár hónapig a ZEN DOIN Gerincterápiás és Tartásjavító Jóga órára, ahol összehangoljuk a jobb és a bal agyféltekédet, növeljük az ízületeid mozgás tartományát, valamint elkezdünk olyan izomzatot építeni ami nagyban segíteni fog, hogy amikor készen állsz el kezd a HAN Kunoichi Moduláris Női Önvédelem Tanfolyamot.

-Ha nem tudsz ott lenni minden edzésen. Döntsd el, hogy akarod-e vagy nem! Ha igen, akkor teremtsd meg az életedben, hogy az edzések időpontjában szabad legyél. Csak 4 hétről, és két önvédelmi edzésről van szó minden modulnál, ráadásul egy bőven munkaidő utáni időpontban. Összesen 8x 1,5 óra modulonként. Természetesen bele fér 1 edzés kihagyása ha valami váratlanul közbe jön, de a Modulokon belül a mozgás anyag egymásra épül. Bár minden edzés elején átismételjük az előzőekben tanultakat, ha kihagyod, lemaradsz, mert haladunk tovább minden órán.

-Ha nem szereted a házi feladatokat, otthon végzendő gyakorlatokat, semmi képen ne gyere. Mert bizony ha azt gondolod, hogy a heti két edzéstől majd meg tudod védeni magad, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak. Mind a négy modul anyaga csak akkor fog működni, ha a két edzés mellett, minimum egyszer legalább otthon is gyakorolsz. De természetesen a legjobb, ha minden nap. Szóval ez egy teljes gondolkodás mód váltás lesz, amire bizony időt kell áldoznod otthon is a szabad idődből, különben semmit nem ér majd az egész.

-Ha vihogni, meg rihegni-röhögni szeretnél eljárni valahova, ahol talán még van néhány jóképű fiú is akikkel megismerkedhetsz. Ez a hely nem a pasizásról szól, amit csinálunk, gyakorlunk és tanulunk az viszont élet-halál kérdése. Ezért csak a megfelelő szellemi érettséggel rendelkezőket tudjuk fogadni az edzéseken. Vagyis, ha szeretsz sutyorogni, intrikázni, gyűlölködni, kiközösíteni stb…, akkor itt nem fogod jól érezni magad, mert itt mind egymás barátai vagyunk/leszünk, akikkel együtt készülünk a legrosszabbra, egy életünk ellen irányuló erőszakos támadásra.

-Ha csak kíváncsiságból jössz, akkor ne gyere. Ez nem egy cukrászda ahol megkóstolhatod és visszaküldheted ha nem kéred, hanem egy sok éve zajló (2009) a világon egyedül álló tréning, amit eddig több mint 200 nő társad végzett el, és mindegyiküknek jobb lett az élete. A pozitív véleményeiket is mind elolvashatod az oldalon, amik nem kamu mondatok külföldi oldalakról lemásolva, hanem létező, sikeres, magabiztos, hús vér emberek gondolatai névvel, fényképpel, foglalkozással. (Oldal alján)

-Ha Pszichésen sérült vagy, esetleg ilyen jellegű gyógyszereket szedsz, vagy szedtél a közelmúltban. Ha alkohol vagy drog problémáid vannak. Ha viselkedési vagy személyiség zavarod van, akkor nem neked való ez a képzés, mert a pszichés felkészítés is a tanfolyam része. Vagyis az edző is és a többiek is fognak veled időnként kiabálni, azaz nem lesznek veled minden edzésen kedvesek, mert bizony az utcai támadó sem kedvesen szavakkal és simogatva érkezik. A legtöbb női önvédelem tanfolyamon ezt a részt ki is hagyják, hogy a viráglelkűek nehogy elpityeredjenek és ne fizessék be az edzés díját. De jó ha szembesülsz már most azzal a ténnyel, hogy a ledermedés ami a nők első reakciója általában egy erőszakos szituációban az pont a velük szemben szokatlan hangvételnek a következménye.

FONTOS! Természetesen a Pszichés felkészítés fokozatos, hogy az alapjáraton finom női lélek is szépen fokozatosan sajátíthassa el az agresszióra való reagálást, de ha sírva fakadsz már akkor ha valaki egy kicsit hangosabban szól hozzád, vagy összeráncolja a szemöldökét és úgy néz, akkor érdemesebb először inkább ilyen jellegű szakemberhez fordulnod, mint ezzel kezdened.

Ninjutsu Női önvédelem, valódi megoldás hölgyeknek erőszakos szituációk megelőzésére és kezelésére.

Hogyan épül fel a HAN Kunoichi Moduláris Női Önvédelem Tanfolyam?

A. MODUL :

MIT TEGYEK, ha üt, rúg, lökdös a támadó?

Elkerülés-Kitérés-Védekezés-Visszatámadás-Ütések-Rúgások.

Olyan ütéseket és rúgásokat is tanulsz amit nem ismer az ellenfél, mert a HAN Önvédelmi rendszer egyedi megoldásai ezek amit nem tanítanak egyetlen egy másik iskolában sem, mert tiltja minden verseny szabályzat. Nem az etikusság, hanem a hatékonyságé a fő szerep, hiszen egy nőt álltalában egy nála 20kg-al nehezebb és erősebb ellentétes nemű egyed támad meg. (Szándékosan nem szeretném a FÉRFI szót használni, mert egy FÉRFI soha nem bánt egy nőt.) Ebben a modulban elsajátítjuk az ököl, a könyök, a térd használatának leghatékonyabb módjait.

B. MODUL :

MIT TEGYEK, megragadja a karomat, ruhámat, hajamat, bármimet, egykézzel, kétkézzel stb a támadó?

Eggyéválás-Együttműködés-Váltás-Stratégiai-Visszatámadás-Szabadulás-Földrevitel.

Ebben a modulban azokkal a támadásokkal foglalkozunk amik olyan kényszerítő cselekménnyel kezdődnek, melyek arra irányulnak, hogy ne tudj elszaladni, vagyis a támadó megfogja a kezedet, a ruhádat és magához akar rántani, hogy lefogjon, vagy megüssön, megrúgjon. Mivel ez egy közelebbi távolság, ezért itt teljesen más harcmodorra van szükség, itt olyan csípéseket, marásokat, karmolásokat és tépéseket fogsz tanulni, melyek brutalitásukból fakadóan teljesen ismeretlenek más rendszerek számára, ezért könnyen szerzel vele majd meglepetést és okozol olyan sérülést egy akár nálad sokkal erősebb ellenfélnek is aki ellen semmi esélyed nem lenne ezek nélkül.

C. MODUL :

MIT TEGYEK, ha a táskámat akarja elvenni, vagy lefog, vagy fojtogat a támadó?

A régmúlt korokban sem volt ritka, hogy ki, vagy el rabolták a nőket. A Kunoichik a sikeres akcióik után meg aztán pláne könnyen váltak célponttá. De ha álcázniuk kellett magukat Gésának, vagy örömlánynak akkor sem volt ritka, hogy  egy egy szakétól (Japán rizsbor) megrészegült kuncsaft kezdett el erőszakoskodni velük, netán pont a célpontjaik  voltak agresszívak velük ily módon. Ilyenkor használták azokat a módszereket melyekkel vagy örökre, vagy ideiglenesen ártalmatlanná tudták tenni az áldozatukat, hiszen ha éppen hírszerzőként dolgoztak gésának álcázva, akkor könnyen lebukhattak volna, ha eltűnnek sorra a kuncsaftok.

D. MODUL :

MIT TEGYEK, ha meg akarnak erőszakolni, hogyan használjam védekezésre a táskát, hajtűt, esernyőt, vizes palackot, tollat, hajlakkot, gázsprayt stb…

A nem kívánt szexuális közösülés a nők ellen elkövetett erőszak sajnos egyik legelterjedtebb formája. A támadó gyakran használja ki, hogy a célpont megijed, ledermed és még egy hang sem jön ki a száján. De ha meg ellenáll, akkor könnyen nagyon durva veréssé is fajulhat a dolog, ezért az ilyen helyzetekben nagyon fontos a minél  gyorsabb, megsemmisítő válasz csapás. Ezek olyan módszerek, amik közül bár néhány fent vannak a youtube csatornánkon is, sajnos csak úgy elsajátíthatóak, hogy gyakorlod őket. Nem beszélve a szintén ebben a modulban szereplő hétköznapi használati tárgyaidról, melyeket szintén nagyon hatékonyan tudsz védekezésre használni, ha valaki megmutatja neked.

Természetesen mind a négy modul össze függ mind a másikkal, és vannak átfedések, meg hasonló megoldások. Szóval nem kell aggódnod, mert az egyes különállóként feltüntetett részek megismerésével, elsajátításával a többi modul technikái módszerei is erősödni fognak.

Gyors Jelentkezés:

(Már csak hely)


Név
:
*
Email
:
*
Telefon:*

NEM TECHNIKÁKAT, HANEM ELVEKET KAPSZ!

Felejtsd el, hogy megtanulsz egy két technikát és meg tudod védeni magadat, vagy beteszel egy gázsprayt a táskádba és akkor biztonságban vagy. Az önvédelem nem technikai sport, hanem élet-halál kérdése, ahol bármi megtörténhet, ráadásul váratlanul, etikátlanul, szabályok nélkül, és rendkívül aljas módon. Ahol szükséged lesz erre a tudásra, ott nem tudod majd, hogy ki a támadó, vagy egy támadó lesz-e egyáltalán, mekkora, milyen erős, milyen képzett, hogy hol lesz a helyszín, milyen idő lesz, milyen körülmények lesznek, hogy otthon, utcán, szórakozó helyen, vagy a lépcsőházban, esetleg nyaralás közben szemel ki téged magának egy rabló, vagy szexuális ragadozó.

FONTOS! A Női Önvédelem Tanfolyam nem egy laza kis női lötyögés, hanem ez is Ninjutsu. Sőt…

Mit kapsz, az alapfokú női önvédelem tanfolyamon?

 • Jó hangulatú tréningen, nagy mértékben pozitív, de realista világszemléletet adunk Neked, mely segít elkerülni azokat a helyzeteket, ahol bármi bajod eshet.
 • Önbizalom doppingot is kapsz, hogy ki merj állni magadért és meg merd védeni magadat. Ne omolj össze egy-egy stresszesebb helyzetben.
 • Egészségesebb lesz a tartásod, ennek következtében javulni fog az energetikád, amitől sokkal dinamikusabb leszel a hétköznapokban és több energiád lesz mindenféle más dologra is.
 • Nagyban javul a közérzeted, az állóképességed és sokkal magabiztosabb leszel
 • Minden Modulban hetente változnak a témák, a megoldások a különféle erőszakos helyzetekre, így egy olyan reális rálátást kapsz a 4×4 hét alatt, ami garantáltan sokkal jobb képességű emberré tesz.

Hol van az edzés?

A Teljesen Kezdő Ninjutsu Önvédelem Tanfolyamok órái nem a világ végén, vagy egy lepattant kerületben egy dohos büdös pincében vannak, hanem  Budapest belvárosában egy igényes, szép és tiszta legfelső szinti lakásban. Kultúrált és igényes környezet, teljesen biztonságos és bekamerázott környéken.

CÍM: Király utca 75.  2 perc séta a 4-6 villamos Király utcai megállójától. (További információk regisztráció után.)

Mikor?

Hétfő-Szerda:

18:30-20:00

Gyakran ismételt kérdések a Női Önvédelem Tanfolyamról:

Csak lányok járnak?

Igen, az egyes modulok első heteiben csak lányok vannak, aztán az utolsó héten jönnek fiúk, akiken ki tudod próbálni amit tanultál, illetve a vizsgát is fiúkon kell kivitelezni az egyes modulok végén.

Hogyan fogom tudni megvédeni magam, a fiúktól?

Pont ezt fogjuk megtanulni, hogy nem kell erőbeli fölény, hanem hogyan használd a gyengeségeidet úgy, hogy a hasznodra váljon, illetve mik azok a gyenge pontok, ahol nem számít, hogy fiú-e vagy lány valaki. Ezenkívül a tanfolyam vége felé már jönnek fiúk is próba bábunak, hogy a vizsgán is sikerüljön és ha úgy hozza az élet, az utcán is meg tudd csinálni.

Meddig tudok fejlődni ezzel?

Ha sikeresen elsajátítod mind a négy Modult, akkor lesz lehetőséged együtt edzeni a Fiúkkal a Ninjutsu Önvédelem edzésen, ami szintén moduláris rendszerben zajlik, és ott is el tudod sajátítani az egyéb speciális fogásokat, megtanulhatsz különböző fegyverekkel bánni. Majd ha ott is meg szerezted az ehhez szükséges modulokat, akkor pár év alatt akár tanítani is kezdhetsz, amire nagy szükség is volna, hiszen elég kevés a Női Önvédelem oktató. A megfelelő modulok elvégzése után jöhetsz velünk külföldi szemináriumokra, képzésekre és találkozhatsz más magasrangú női oktatókkal, akik komoly inspirációt tudnak adni, ha ezen a pályán mozognál. Szóval a határ maga a végtelen.

Milyen kemény egy edzés, mert én nem bírom a fájdalmat, meg nem vagyok túl erős sem?

Nem kell emiatt aggódnod, mert itt főképp azt fogjuk megtanulni, hogy te miként tudod megvédeni magad, nem pedig azt, hogy miként legyél kőkemény. Ezért is hívjuk alapfokúnak ezt az első négy Női Önvédelem Modult, ahol nem azt tanuljuk, hogy amit mondjuk egy haladó Ninjutsu Önvédelmi edzésen, hogy miként győzd le a fájdalmat, meg a tested, hanem azt, hogy hogyan védd meg magad. Aztán ha tetszik a mozgás, meg a gondolkodás, akkor utána ahogy feljebb is írtam, lesz haladó edzés.

Mikor indul kezdő tanfolyam, és mikor jelentkezhetek?

A HAN Kunoichi Moduláris Női Önvédelem Tanfolyamra bármikor jelentkezhetsz, de mindig csak egy-egy modul indulásánál csatlakozhatsz be. Arról, hogy mikor indul a következő modul, ennek az oldalnak a tetején találhatsz információkat. Ha a számláló azt jelzi, hogy van még hely, akkor pedig tudsz regisztrálni is.

Milyen egy edzés?

Minden edzés kicsit más. Hiszen az élet is mindig más és más. Általában minden tréningen

 • bemelegítéssel kezdünk, aztán
 • gyakoroljuk az eséseket, gurulásokat, mert szinte biztos, hogy megpróbálnak majd ellökni, felrúgni, le rántani stb egy ilyen szituációban, hogy rettegj. De ha elsajátítod ezeket a módszereket, akkor simán kigurulod és felpattansz, hogy megvédd magad majd.
 • különféle technikákon keresztül a harcművészet elveit tanuljuk a gyakorlatba átültetni.
 • A Moduláris Alapfokú Ninjutsu Női önvédelem tanfolyamon megismerheted a nők ellen elkövetett leggyakoribb támadásokat, elsajátíthatod ezek megelőzésének, elkerülésének, és megoldásának technikáit is! Ezek hetente, vagy esetleg két hetente változnak, az adott modul tematikájának megfelelően.

“Mert a Ninjutsuban nem csak az erőt használjuk, hanem főleg az intelligenciánkat, az elme erejét.” HAN


A Kezdő Ninjutsu Női Önvédelem  Tanfolyamon a szisztematikusság a lényeg meg az, hogy senkitől nincs elvárva, hogy olyan dolgot kelljen megtennie amire nem képes. De a HAN KUNOICHI NŐI ÖNVÉDELEM TANFOLYAM oktatási rendszerének hála úgy van felépítve az anyag, hogy szépen lépésről lépésre mégis folyamatosan egyre többre legyél képes. A különálló modulok ráadásul egymástól függetlenül is bármikor elkezdhetőek.

Mi az a Kunoichi?

A Kunoichi a női nindzsa vagy Ninpo gyakorló elnevezése. Ez az elnevezés valószínűleg japán nyelvben a “nő” szóra (女, onna) használatos kanji három részéből áll össze; e szerint a következő írási sorrendben: ku (く) – no (ノ) – ichi (一). Japánul a “ku” hiraganával írandó, a “no” katakanával, és az “ichi” kanjival. Ezt a hármat a mellékelt ábra szerint összerakva megkapjuk a japán “nő” szó kanjival írott formáját.

Egy másik feltételezett eredete a szónak a 九能一 (能 “nō” ) képesség, és a japán kilences ( “ku” 九 ), és az egyes ( “ichi” 一 ) számok, melyek együttes jelentése: “kilenc képesség egy személyben”, habár nincs megbízható forrás arra vonatkozóan, hogy mi lehet ez a “kilenc képesség”.

Hogyan képezték ki a Kunoichiket? Mi volt a feladatuk?

Kunoichi, Női ninja, önvédelem nőknek

A kunoichik képzése különbözött a férfi nindzsák képzésétől. Az ő kiképzésük inkább az álcázásra, méregkeverésre és női mivoltuk kihasználására helyezte a hangsúlyt. Közelharcra voltak kiképezve és ez a tudás előnyükre vált ha elfogták őket. Gésának, prostituáltnak, jövendőmondónak, szolgának álcázták magukat, hogy az ellenség közvetlen közelébe férkőzhessenek, vagy hogy e közelséget felhasználva információkhoz jussanak.

A kunoichik fegyvereiket álcájukba rejtették. E fegyverek például a ruhaujjukba, övükbe, vagy akár hangszerekbe vagy különféle játékszerekbe rejtett kések voltak, vagy mérgezett hajtűk a hajukban, hosszú fésülködő körmök, vakító porok, zsinegek és legyezők, melyeket a közvetlen közelükben rejtettek el. A pszichológiai hadviselésben és elmemanipulációban is képzettek voltak. Magasan fejlett intuíciós képességeiknek köszönhetően képesek voltak az ellenség érzelmeivel játszani.

A modern kunoichi ugyanazokat a szerepeket tudja betölteni mint a férfiak; kiveheti részét a munkából biztonsági területeken, rendfenntartásban, magánnyomozásokban (ahol például máig is használhatja a különféle álcázásokat és nőiességét).

A Ninjutsuban a nők ugyanazokat a technikákat és képességeket tanulják és gyakorolják, mint a férfiak. A hangsúly a hatékonyságon van, mivel az erő náluk nem tényező. Ez előnyként is szolgálhat abban, hogy megtanuljanak egy technikát erőlködés nélkül végrehajtani, mivel nem tudnak az izomerőre jelentős mértékben építeni. Éles helyzetekben az erő és a könnyedség kombinációja félelmetesen hatékony tud lenni!

Mennyibe kerül?

Egy modul ára: 12000Ft

(heti 2X 1,5 óra, 4 hét alatt  összesen 12 óra )

Ha egyben befizeted a 4 modult,

akkor 40000Ft.

(Az árak önköltségesek és adomány jellegűek)

Természetesen Magánedzésekre is van lehetőség, erről érdeklődj telefonon.

 

TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEK:

 • Ha van érvényes  MODUL bérleted, akkor +3000Ft-ért válthatsz ZenDoin Tartásjavító és Gerincterápiás Korlátlan Jógabérletet is.
 • Diákoknak: 10% kedvezmény, érvényes diákigazolvány bemutatásával.
 • Rokonoknak: 50% kedvezmény, A családból a második embernek (testvér, szülő, gyerek)  féláron van minden.
 • Katonák, Rendőrök, Mentősök, Tűzoltók 50% kedvezménnyel vehetnek részt a foglalkozásainkon.

(A kedvezmények nem összevonhatóak, tetszőlegesen 1 választható, az 50%-os 4 hónapos verziónál nem járnak az ajándékok.)

 

Jelentkezés:

(Ha vette a rendszer a jelentkezésed, akkor megjelenik egy jelentkezésed sikeres oldal, valamint kapsz egy emilt is a regisztrációdról és sok szeretettel várunk. Ha nem jelenik meg, vagy nem kapsz emilt, akkor írj mailt légyszíves, mert a technika ördöge állt az utunkba. És ha nem változik itt lejjebb a számláló, amiatt ne aggódj, és napok kellenek mire átírja.

(Már csak 9 hely)


Név
:
*
Email
:
*
Telefon:*

Nem árulunk Zsákba macskát, ne higgy nekünk, higgy azoknak a hölgyeknek, akik eddig jártak hozzánk:

Olvasd el mit mondtak azok a lányok, akik jártak hozzánk női önvédelemre KATT IDE.

Ninjutsu Női Önvédelem Tanfolyam, kizárólag hölgyeknek.

Ha még latolgatod a dolgot, akkor a Kékfény 2011 47-heti műsorát ajánlom neked “kedvcsinálónak”, ahol bűnözők nyilatkoznak arról, hogy mit éreztek miközben elkövették a bűncselekményt. 45:00-tól mi is megjelenünk.

Van rosszabb a halálnál is. 2015ben forgatták az Emberrablás Clevelandben c. filmet, ami egy 2013-ban felderített megtörtént bűn esetet mutat be, ahol több mint 10 évig tartott fogva egy elmebeteg 3 nőt. Egész estés mozi, ha tényleg szeretnéd tudni, hogy mi ellen készítünk fel:

Gyakran ismételt kérdések itt.

Ha van további kérdésed, vagy valami nem teljesen tiszta, kérdezd meg bátran emilben, vagy telefonon