Menü

“Rengeteg tudást, bölcsességet, és segítséget kaptam, hogy mindig jobbá, és jobbá válhassak. Bánfalvi Richárd Ninjutsu edzés


"Rengeteg tudást, bölcsességet, és segítséget kaptam, hogy mindig jobbá, és jobbá válhassak. Bánfalvi Richárd Ninjutsu edzésMiért kezdtél el Ninjutsu edzésre járni?

Születésem óta mindig is érdekeltek a harcművészetek és a küzdősportok, de mivel nem volt megfelelő tudásom róluk, nem tudtam, hogy mi a különbség a kettő között. 10 évesen elkezdtem komolyabban küzdősport edzésekre járni, de ahogy idősödtem, egyre inkább úgy éreztem, nem ez az én utam.

Ekkor a harcművészetek felé fordultam, tanulmányoztam több ágazatot is, míg végül rátaláltam a ninjutsubudapest.com oldalra. Itt végre megtaláltam a fejemben állandóan keringő kérdésekre a válaszokat. Elmentem az első edzésre, és már akkor tudtam, hogy megtettem az első lépést a megfelelő ösvényen.

Mit kaptál, mit tanultál az edzésen?

Rengeteg tudást, bölcsességet, és segítséget kaptam, hogy mindig jobbá, és jobbá válhassak. Az edzések felépítése kiváló, megvan bennük az elvek megértését segítő gyakorlatok, erősítés, és persze a jó hangulat, de a legfontosabb, hogy folyamatosan lelki-testi fejlődést biztosítanak a tanulóknak.

Erre számítottál-e?

Csak reménykedtem…

Miért ajánlanád másoknak?

Feltétlenül, mivel a Ninjutsu bármely korosztály számára tartalmaz értékes, és az élet bármely területén alkalmazható tudást. A Ninjutsu a legfontosabbat tanítja meg: hogy hogyan éljen helyesen az ember.

Mi neked a Ninjutsu?

A békém.