Menü

“Sok olyan dolgot kaptam, amire nem számítottam, utána már nem mertem találgatni.” Krózser Anna Ninjutsu Női önvédelem


"Sok olyan dolgot kaptam, amire nem számítottam, utána már nem mertem találgatni." Krózser Anna Ninjutsu Női önvédelemMiért kezdtél el Ninjutsu Női önvédelem edzésre járni?
Miután általános harmadik óta nem ültem ennyit fogalmazáson, és már behúzott nyakkal mászkálok a Dojoban, hogy ne vágjanak nyakon (miket lehet ott tanulni!), úgy döntöttem, azért mégsem lehet olyan nehéz négy kérdésre válaszolni. Pedig az:)

Már régóta fontolgattam, hogy kellene valami fajta önvédelmet tanulnom, mivel az állatvilágban én lennék az a prédaállat, aki már az oroszlánbőgéstől szívrohamban elpusztul (ha elpusztulni nem is sikerült azóta ordibálástól, de hisztirohamot kapni igen… de még nem pontozódtam ki:). Így a tavaly nyári guglin felfedezett sokkterápiás női önvédelem tanfolyam után – azóta szerencsére kicsit jobban igazodik a női lelkülethez a női önvédelem edzések menete -, talán inkább az a kérdés, hogy mit keresek még itt. Ezt én is gyakran megkérdezem magamtól, de választ még nem találtam rá. Nem vagyok különösebben sportos alkat, alsós korom óta nem is verekedős:), mozgáskoordinációm sem egy fejlett egyedé, meg nyávogok is. Tehát most tulajdonképpen azon kísérletezem, hogy eljutok-e prédaállatból a vérnyúlig:)

Mit kaptál, mit tanultál a Női önvédelem edzésen?
Hát sok mindent, sok “edzőbarit”:), tapasztalatot,  élményeket. Kék foltot, amin a barátok szörnyülködnek, az öltözőben meg méregetjük, kinek van nagyobb:D Mivel méretemet tekintve a küszöb alatt rohangálok, valószínűleg nem én leszek az, aki a vérmes támadómat (remélem, nem talál meg:) egy hatalmas jobb egyenessel leterítem, ezért nagyon figyelnem kell a technikára, ami tekintve a kezdetleges kéz-láb-szem-agy koordinációmat többnyire nem sikerül elsőre, másodszorra, de még harmadszorra sem:) Na de szerencsére rohadtul makacs is vagyok, ezért megpróbálom sokadszorra is.

Erre számítottál-e?
Hát a nyári önvédelem tanfolyamon sok olyan dolgot kaptam, amire nem számítottam, utána már nem mertem találgatni.

Miért ajánlanád másoknak?
Én nem másoknak ajánlom, hanem alacsony prédaállat lányoknak, hogy ne legyünk mi ott páran egyedül:D Próbáld ki, azt jó lesz, na.

Próbáld ki egy hétig ingyen:

Olvasd el  mit mondanak mások KATT