Menü

2012 BhimaClan Póló:


A Bhima Clan pólója a 2012-es évre.

Ninjutsu Önvédelem Póló. BhimaClan 2012 eddző/utcai trikó

A PÓLÓ

-ANYAGA:  A póló fehér színű, a legdurvább kiképzést is bírja, nagyon jó minőségű anyagból készül. 100% cotton. Nyomdai eljárás biztosítja, hogy a minta ne jöjjön le könnyen, valamint bírja a mosást, edzéseket, izzadást, kiképzést. Mindezt ráadásul hosszú időn át.

-ELEJÉN: A BhimaClan Logója látható, ami a honlap bal felső sarkában is, ugyan ezzel a „Nincs aki megvédjen? Védd meg magad!” felirattal, a BhimaClan „jelmondatával”. Alatta „alvadt vér okkerrel” a logo, valamint legalul a weboldal címe: „NinjutsuBudapest.com” feketével. Az egész A4-es méretben helyezkedik el a mellkas felett.

-HÁTULJÁN: A Bal oldalon a szív felett hátulról 4 Japán Kanji (Szeretet, Lelkierő, Törekvés, Igazságosság) helyezkedik el, védőszimbólumként szimbolizálva, hogy ezekkel a dolgokkal a szívünkben igyekszünk élni, gyakorolni fejlődni. Alatta szokásos vörössel a BhimaClan új pecsétje) Jobb oldalon fent kisebb formában a logo ismét, alatta nagy feketével a Ninjutsu Kanjija, aminek a hatásáról, jelentéséről itt tudhatsz meg többet. Alatta pedig a Béke és Harmónia kanjik, melyek igyekeznek az egész póló, és viselőjének energia hálóját a maguk jelentésének megfelelően hangolni.

Ki viselhet ilyen pólót?

Bárki hordhat ilyen pólót, mert tudunk belőle nagyon sokat csináltatni. Dojo tagoknak alapból jár egy db, de az alábbi rendelési lapon, bárki igényelhet magának, személyesen  is átvehető a Bhaktikutirban, edzések idelye alatt biztosan, de valószínűleg a Szeretet háza nyitvatartási ideje alatt bármikor.

Mennyibe kerül?

1db póló ára: 3000Ft

2db póló ára: 5000Ft

Ha ennél is többet szeretne valaki, akkor az telefonon, vagy személyesen érdeklődjön a dojo vezetőjénél

Hogyan rendelhetek?

Ebből sajnos már sehogy. De itt van az új verzió, ami ennek a továbbfejlesztett változata, néz meg azt:
 http://ninjutsubudapest.com/a-2013-as-ninja-polo-verseny-gyoztese/