Menü

“A Ninjutsu női önvédelem edzéseken nem csak a mozgásomat tudtam fejleszteni, hanem mélyebb szinten egy új fajta létezéssel és gondolkozással ismerkedhettem meg.” Csasznyi Flóra tánctanár


"A Ninjutsu női önvédelem  edzéseken nem csak a mozgásomat tudtam fejleszteni, hanem mélyebb szinten egy új fajta létezéssel és gondolkozással ismerkedhettem meg." Csasznyi Flóra tánctanár

Miért kezdtél el Ninjutsu edzésre járni?
Mióta az eszemet tudom mozgással foglalkozom, táncolok és az elmúlt 4 évben egy fajta tánc technikát tanítok, ami főleg lágy, köríves, engedett mozdulatokra épül, így előszőr teljesen laikus nézőpontból azért kerestem rá a Ninjutsu edzésekre, hogy a mozgásvilágomat, testudatomat fejlesszem a lágy női mozdulatokon kívül más irányokban is.


Mit kaptál, mit tanultál az edzésen?
Az edzéseken nem csak a mozgásomat tudtam fejleszteni, hanem mélyebb szinten egy új fajta létezéssel és gondolkozással ismerkedhettem meg. A megszokott rossz beidegződéseim helyett, egy tudatos hasznos mozgást gyakorolhattam.


Erre számítottál-e?
Sokkal több lehetőséget kaptam az edzések során új dolgok tanulására és megismerésére, mint amire eleinte számítottam.


Miért ajánlanád másoknak?
Azért ajánlanám másoknak, mert szerintem alapvető szükséglet kéne legyen a tudatosság, mozgás és az önvédelem fejlesztése minden ember számára, már gyerekkortól kezdve.


Mi neked a Ninjutsu?
Az élet egy elengedhetetlen alapja.
Csasznyi Flóra Blanka
Kortárs Tánc Oktató

 

Próbáld ki egy hétig ingyen: