Menü

Han Operator: 1 Éves Ninjutsu Önvédelem Oktató Képzés


ninjutsu onvedelem oktatoi kepzes

A HAN OPERATOR MODULÁRIS HARCRENDSZER

Nem biztos, hogy tanár leszel. De olyan tudást kapsz, olyan mélységeiben, hogy félni soha többet nem fogsz senkitől és semmitől. 

Előképzettséget nem igényel, de nem árt ha van. A Ninjutsu rendszere igazából bármelyik másik rendszer mozgás kultúrájába aplikálható ha nyitott vagy az új gondolatokra. De ha teljesen a nulláról indulsz, akkor sincs probléma, mert nálunk nagyon egyszerűen és tudatosan tanítjuk a Ninjutsut, fő szempontként a hatákonyságot előtérbe helyezve. Felejtsd el a látványos elemeket, engedd el, a szétgyúrt-kockáshasú média által sugallt harcos ideált. A ninjutsuhoz úgy vagy jó, ahogy vagy és kész. Ez az ügynökök harcművészete, akiknek nem ideális annak látszani, mert úgy könnyen lebuknak és nem tudják teljesíteni a küldetést. A TE KÜLDETÉSED AZ, HOGY BOLDOG LÉGY ÉS FÉLELEM NÉLKÜL MERJ ÉLNI ÉS BÁTRAN VÁLTSD VALÓRA AZ ÁLMAIDAT! -HAN-

Hogy kezdtem én? Miért érheted ezt most el?

Majdnem 10 évet vártam arra, hogy fekete öves legyek és tanítani kezdjek. Persze nem én akartam így. Szerzetesként éltem Budapesten, amikor szerzetes társaim kértek meg, hogy tartsak nekik edzéseket, mert szeretnék megtanulni megvédeni magukat. Megszereztem minden papírt, engedélyt, és elfogadtam a mesterem által akkor már harmadszor felajánlott és visszautasított fekete övet is. Így véget ért a zöld öves Senpai korszakom, és Senseiként folytattam tovább, ami a félreértések elkerülése végett nem mestert jelent, ahogy a legtöbb rendszerben, hanem csupán annyit, hogy aki előbbre jár az úton.

HAN: Horváth Ádám Ninjutsu. Így neveztem el a rendszert, mert az én habitusomat tapasztalataimat és meglátásaimat tartalmazza. Az alapja az általam 20 éve gyakorolt Bujinkan Ninjutsu. Ez egy ősi rendszer, a mozgása a legősibb alapokon nyugszik, melyek ismerete és pusztakezes anyagának elsajátítása tulajdonképpen automatikusan fejleszti a fegyveres harcot is, bármilyen fegyverrel.

Külön rendszerbe azért foglaltam össze, mert 20 év gyakorlás után sikerült a gyökereitől átlátnom és egy nagyon hatékonyan átadható keretbe foglalnom. Ez az én Ninjutsum, egy olyan emberé, aki 10 éve csak ennek él. A Dojoban lakom, itt élek, tanítok, ezzel kelek, ezzel fekszem. Ha jössz te is, ide jössz hozzám, ebbe csöppensz bele ha résztveszel bármelyik foglalkozásomon.

Nekem 10 évig tartott, mire tanítani kezdtem, de legalább 3 nagyszerű mestertől tanulhattam addig. Ráadásul mind a három mester teljesen szabad megközelítésben tanított, mondhatni sok idő volt mire megláttam mind három tanítóban ugyan azon elveket. Nekik nehéz dolguk volt, mert nem volt akkoriban még internet, videók meg miegymás. De ma már sokkal gyorsabb és egyszerűbb a világ, s így az információ áramoltatása is. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy régen egy-egy Ryu-t Iskolát pár hónap alatt megtanítottak egy embernek. Nem kellett éveken át járni és fizetni a mesternek élete végéig, mint ahogy manapság…

Mondhatni a HAN Moduláris Harcrendszer a Bujinkan lecsupaszított alapja, kamu nélkül, éles helyzetben is működő, bárki számára könnyedén elsajátítható, érthető és egyszerű elvekkel. A megfelelő szint elérése után, természetesen nálunk is van lehetőség látogatni a kifejezetten stresszmentes Bujinkan edzéseket.

Régen a tanítvány oda költözött a mester házába és edzettek sokat (Amire természetesen szintén lesz nálunk is lehetőség egy tavaszra tervezett bentlakásos program keretein belül.), de a HAN Operator Egy éves Moduláris Intenzív Oktatói Képzésünk NEKED szól, ha olyan mélységeiben szeretnéd elsajátítani a Ninjutsu Művészetét, hogy oktatói szinten rendelkezz a megszerezhető képességekkel. Ha pedig szeretnéd átadni rokonoknak, barátoknak, munkatársaknak, bárkinek akit érdekel, és akivel érdemes falkába tömörülni.

Az alap KEZDŐ ÖNVÉDELMI MODULOK 2 hónaposak. A kezdő szint 2 modulból áll. Ezeken a modulokon mindenki megtanul állni, járni, másképp gondolkodni, alap mozgásokat, ütéseket, valamint az összes leggyakrabban elkövetett támadás ellen felkészülhetsz. A Ninjutsu Brutális módszereit gyakoroljuk, csak a leghatékonyabb technikákon keresztül. Ezért ez nem való mindenkinek.

Igen, fáj is, és ha nem életvitel szerűen akarod gyakorolni amíg ide jársz, akkor most azonnal kattints egy másik oldalra…

Mert sajnos a HAN Operátor Moduláris Harcrendszer csak akkor működik, ha hazaviszed, ha veled van a hétköznapokon, ha beépíted az életedbe, a gondolkodásmódodba, átalakítod a mozdulataidat és az értékrendedet a létezésed minden pillanatát. Vagyis mondhatni szinte teljes ÉLETMÓD ÉS SZEMLÉLET VÁLTÁS! Főleg, ha tényleg OKTATÓI szinten akarod csinálni.

Ráadásul még ordibálok is veled, mint egy KIKÉPZÉSEN, hogy ne az utcai támadód legyen az akinek a hangjától ledermedsz. Sőt megtanítalak téged is a hangod használatára. Hiszen a hangod a rangod mikor körbevesznek, legyen szó barátokról, ellenségekről, vagy munkatársakról. Ez meg tulajdonképpen egy komoly kiképzés, nem lötyögős, levegő püfölős cucc. (Amikor a seregnél voltam és Tapolcán előléptettek Kiképző Rajparancsnoknak, az volt az egyik felvételi követelmény, hogy az alakuló tér egyik felén a század énekelte a század indulót, nekem meg a másik oldalról kellett úgy énekelnem, hogy a százados középen tisztán érthetően halljon.)

EZ TÖRTÉNIK VELED, HA ELVÉGZED A HAN MODULÁRIS HARCRENDSZER OKTATÓI KIKÉPZÉSÉT:

 • Soha többet nem fogsz félni senkitől és semmitől. 
 • Elkezded merni valóra váltani az álmaidat.
 • Az emberek 99%-ánál jobb leszel a harcban.
 • Tudatos Ősi Bölcsességen alapuló, Megvalósított Magabiztosságot kapsz, nem csak az EGOdat húzzuk fel.
 • Sokkal jobb lesz az Állóképességed, Tartásod, Egészségiállapotod, Szexuális teljesítőképességed.
 • Egyszerű, analizáló gondolkodás módot fejleszthetsz amivel az élet bármely területén képes leszel átlátni a dolgokat.
 • Nem kell megváltoznod, csak elő kell hoznod a legbensőbb önmagad.
 • Harmonizálódik a jobb és a bal agyféltekéd, hiszen mindent kétoldalra tanulsz.
 • Fejlődik az agykapacításod, nagyobb%-át fogod tudni használni mint eddig.
 • Megtanulsz érezni, látni, hallani, a kezeddel, lábaddal, testeddel. (harmadik szem gyakorlatok)

GYŐZD LE A FÉLELMET!

Hétről hétre újabb és újabb házifeladatokat  kapsz a fejlődéshez. Ha ezeket csinálod, gyakorlod, akkor elég gyorsan tudsz fejlődni. Fő elv a fokozatosság, vagyis semmi nem lesz elvárva tőled amire nem állsz készen.

Ha nem csinálod, akkor pár héten, hónapon belül lemaradsz és nem fogod jól érezni magad, mert azt látod, hogy mindenki más gyorsabban fejlődik nálad. Ilyenkor sem kell megilyedni, otthon kicsit többet kell gyakorolnod, esetleg kérsz felzárkóztató magánórát, visszanézed az élőben közvetített edzések anyagát stb…

GYORS REGISZTRÁCIÓ:
(Ha nem műkdik, írj mailt a ninjutsubudapest@gmail.com-ra)
(Már csak 04 hely)


Név
:
*
Email
:
*
Telefon:*
varosom:*

MIBEN MÁS LEGINKÁBB EZ A RENDSZER?

Természetesen sokféle képzés elérhető az országban, vannak köztük fegyveresek is, de olyan ahol minden játszik, ráadásul profi, színvonalas képzéssel, olyan csak ez az egy. Hiszen majdnem minden irányzatban van olyan dolog, mozgás ami valami oknál fogva tiltott. Egyedül a Ninjutsu az, ahol nincs semmilyen szabály, és minden megengedett a túlélés érdekében, és egyedül a HAN Operátor rendszer az ami a ninjutsun belül is foglalkozik mindennel. Talán azért mert olyan emberek tudásából táplálkozik, akiknek ez az élete. Hogy azt már ne is említsem, hogy minden fegyver mindegyik másikkal is összefügg, sőt a pusztakezes módszerekkel is, így nagyon gyorsan lehet haladni. NINCS tabu téma, nincs tiltás, erre készülhetsz fel nálunk. Arra amikor az ellenfél is bármire képes…

Mondhatjuk igen, hogy ez a sötét oldal, ha szentimentálisak vagyunk, és álomvilágban ringatjuk magunkat egy élet-halál szituációt illetően.

“Attól, hogy ismered az összes piszkos trükköt, még nem feltétlenül kell használnod is őket. De ha nem ismered őket, akkor az azt jelenti, hogy ha az ellenfél meg igen, akkor ez könnyen kerülhet az életedbe. “
-HAN-

FEGYVEREKKEL FOGOK TUDNI BÁNNI?

HAladóként van lehetőség a HAN Operator edzésekre járni, ahol fegyveres eszközös képzés zajlik, minden fegyverrel. Itt is különböző modulok vannak, minden eszköznek van összesen 6 modulja. Ezek egy vagy 2 napos hétvégi képzést jelentenek, illetve egy-egy hónapnak is megvan az eszköz témája. Ha HAN Önvédelem Oktató leszel, a kezdő edzések tartását sajátítod el vagyis SENPAI (ifjú tanító – zöldöves) leszel. Ha ez megvan, utána van lehetőség a SENSEI fekete öves képzésünk elsajátítására, amivel aztán OPERATOR Tréningeket is tarthatsz majd ha az oktatói vizsgát is teljesíted.

MODERN LŐFEGYVEREK A NINJUTSUBAN?

A Ninjutsu attól tradicionális, hogy minden fegyvert használ, vagyis ha újak jönnek, azokat is, így marad egy minden korban és időben tökéletesen hatékony rendszer.

Ha valakit emberileg és technikailag is megfelelő szintűre értékelünk, akkor néhány modul elvégzése után, van lehetőség a modern lőfegyverek használatának elsajátítására. Itt is 6 szint van minden fegyverhez (Pisztoly, karabély, shotgun.) Ezen eszközök első 3 szintje száraz gyakorlás gyakorló eszközzel, és utána a magasabb szintekhez lehet részt venni a zártkörű lőtéri képzéseken, melyet magas szintű, jól képzett és nem egyszer harctéri tapasztalattal rendelkező oktató tart.

A Ninjutsuban nincsenek szabályok, ugyan úgy, ahogy az utcán, vagy egy csatatéren sincsenek.

Ezért bármi előfordulhat, megtörténhet. Az ellenfél támadhat bármilyen eszközzel, késsel, pisztollyal, karddal, vasvillával stb. Egy bölcs harcos nem zár ki egyetlen lehetőséget sem, hiszen minél több mindenhez ért, annál kevésbé tudja meglepni az ellenfél, ő viszont annál több meglepetést tud okozni. Így pedig el is jutottunk a túlélés egyik alap elvéhez:

“Nem az győz aki erősebb, gyorsabb, technikásabb, hanem az, aki megtudja lepni az ellenfelet.”
-HAN-

GYORS REGISZTRÁCIÓ:
(Ha nem műkdik, írj mailt a ninjutsubudapest@gmail.com-ra)
(Már csak 04 hely)


Név
:
*
Email
:
*
Telefon:*
varosom:*

LÉTEZIK-E PROFI TESTŐR?

Elhiszed-e egy Profi Testőrröl, hogy ha nem ismeri az Orvgyilkosság minden csínját bínját, akkor tényleg profi?

Mindenki csak az ellen tud védekezni amit ismer. Hiszen a harc a meglepetésről szól, mind a stratégiában mind a csoportos, mind az egy-az egy elleni küzdelemben.

FONTOS! HA FINNYÁS VAGY, NE GYERE!

Kényeskedő, finomkodó, meg modoroskodó embereknek nem javasoljuk a részvételt, hacsak nem épp ezen szeretnél dolgozni és kijönni belőle, mert a harc maga egy gusztustalan és brutális dolog.

Mármint az amelyik élet-halálra megy. Most nem a különböző szabályrendszerek szerinti küzdelemről beszélek, hanem arról, ahol meg akarnak ölni, és nem egy ember, hanem mondjuk 3, vagy bármennyi. Vagy meg akarják erőszakolni a lányodat, feleségedet stb, vagy bármi olyan szituáció, ahol nincs idő mérlegelni, számolgatni, mert menni kell és cselekedni, különben olyan tragédia történik, amit egész életedben nem tudsz kiheverni.

AZ EMBER ALAP KÖTELESSÉGE!

Egy férfinek igen is kötelessége megvédeni a családját, szerelmét, gyermekeit, házát, mert senki más nem fogja ezt megtenni. Egy nő pedig, ha egyedül van és nincs aki megvédje, akkor mihez kezdhet, ha nem ahhoz, hogy megtanulja megvédeni magát és érvényesíteni az akaratát, valóra váltani az álmait?

Ha egy férfi készen áll arra, hogy ezt megtegye, csak akkor lesz képes olyan biztonságot és erőt sugározni magából, hogy a bűnözőknek nem is lesz kedve őt kiszemelni, hiszen szert tesz a vadász képességeire, és az áldozat személyiségjegyei eltűnnek belőle.

Mondanom sem kell, hogy ez a kisugárzás nem csak önvédelemre jó, hanem az ellenntètes nem szemèben is más hatást vált ki. De munkahelyen, vállalkozásban, vagy igazából az élet bármely területein is nagyon jól használható az effèle kèpessèg.

A Ninjutsu a szabályok nélküli kaotikus harmónia, ahol az egyetlen mindent átható elv, minden mozdulat mögött, a túlélés. A te, a szerelmed, a gyereked, a barátaid, a családod, a néped, a nemzeted, a bolygód túlélése. -HAN-

FÉNY ÉS SÖTÉTSÉG

S bár ez maga a setét oldal, mi akik gyakoroljuk, mégis a fényben járunk. Hiszen itt és most olvasod ezt a leírást, hogy csatlakozz a Falkához. Nem embereket ölünk pénzért, hanem tudásunkat adjuk át, hogy meg tudd védeni mindazt ami fontos neked, és ha tényleg elfajulnak a dolgok, akkor ne lepődj meg azon, hogy olyan dolgokat kell megtenned az élet védelmének érdekében, ami talán soha eszedbe sem jutott volna, mert még filmen sem láttad.

GYORS REGISZTRÁCIÓ:
(Ha nem műkdik, írj mailt a ninjutsubudapest@gmail.com-ra)
(Már csak 04 hely)


Név
:
*
Email
:
*
Telefon:*
varosom:*

HAN OPERATOR ÖNVÉDELEM OKTATÓI 1 ÉVES KÉPZÉS:

JANUÁRBAN induló Oktatói Képzésünk természetesen számodra is elkezdhető, ha rendelkezel némi alap fizikummal, hozzá állással, mozgáskultúrával, akkor is, ha nem náunk edzettél idáig, vagy nem ninjutsut tanultál. Ez esetben javasolt a Kezdő edzésekre párhuzamosan is járnod rendszeresen, hogy év végére meglegyen a feljebb említett 200 óra kötelező leedzett óra szám. Ha Vidéken élsz és nem tudnsz tréningre járni, az otthoni edzés és gyakorlás javasolt, illetve a magánórák igénybe vétele, valamint követni otthon a dojo edzéseiről az élő közvetítést egy edző partnerrel, ami januárra szintén elkészül.

Itt megtanulod azt is, hogy miként kell tanítani a  Két egyenként két hónapos Kezdő ALAP modul anyagát. Bónusz ajándékként a képzés részeként mindig megtanítom azt is, hogy külön nőknek, és külön férfiaknak miként kell tanítanod, így A Ninjutsu Oktatói Okleveled mellé megkapod a Női Önvédelem oktatói Diplomádat is, hogy elvégezted.

Természetesen nem megfelelő szintű oktatókat nem engedünk szabadon csak úgy a vilÁgban, így ahhoz, hogy valakinek joga is legyen tanítani, ahhoz egy külön oklevél szükséges majd, aminek az elérése vizsgához kötött. Külön kell vizsgázni a Ninjutsu Felnőtt edzések megtartásának jogáért, és külön a Női Önvédelem edzések megtartásának jogáért. Így szeretnénk fent tartani a színvonalat az újonnan nyíló iskoláinkban. De ha nem is vizsgázol le, a tudás amit megszerezhetsz olyan szintre emel, hogy Jedi lovagnak fogsz tűnni a régi önmagadhoz képest, mind Testileg, Szelemileg, Lelkileg. Mert mind a hármat fejlesztjük.

HAN Egy éves Moduláris Intenzív Oktatói Képzés

LEVEL.1.SENPAI

 • Megszerezhető cím: Senpai
 • Megszerezhető Minimum Övfokozat: 8.kyu
 • Megszerezhető Övszín: Zöld
 • Megszerezhető jogok:
  -HAN Felnőtt Önvédelem Oktató
  -HAN Kunoichi Női Önvédelem Oktató
 • Képzés óraszáma: 144
 • Időpontok: Minden hónap utolsó hétvégéje Szombat-Vasárnap
 • Helyszín: Dob utca 69.
 • Alap követelmény:

Avagy az oktatói vizsga megszerzéséhez szükséges egyéb képzések. FONTOS: Az oktatói tanfolyam elkezdéséhez, elvégzéséhez ezek nem szükségesek. De az oktatói engedélyhez, mely vizsgához kötött, ahhoz ezeket a vizsga időpontjára össze kell szedni.

 1. 200 órányi HAN Tréning
 2. Legalább 3-as szint 3 fegyverrel

Mire Jogosít fel a SENPAI oktatói fokozat?

Ha leraktad az oktatói vizsgát is, akkor az iskolánk felügyeletével és feltételeivel, az indíthatsz saját csoportot, ahol taníthatod a Ninjutsu Felnőtteknek két alap modult, és a Női Önvédelem 4 kezdő modulját. Ha nem raktad le a vizsgát, akkor csak használhatják rád mások a titulust a neved után, ha úgy érzik.

Mit jelent a Megszerezhető Minimum 8kyu?

Azt jelenti, hogy az oktatói tanfolyam résztvevői a képzés során tanusított hozzá állásuk és teljesítményük alapján 8-1 kyu között fognak fokozatot kapni, elért képességeiknek megfelelően.

Hova lehet tovább fejlődni?

A végzett oktatóknak lehetőségük van természetesen indulni a fekete övért, ami szintén egy egy éves emelt szintű oktatói tréning lesz. Részletek később…

MENNYIBE KERÜL?

Mivel ez az első ilyen Ninjutsu oktatói képzés, ezért szeretnénk emlékezetessé tenni, méghozzá úgy, hogy egyszerre két oktatói diplomát is kapsz, külön egy felnőtt, és külön a Női Önvédelem oktatóit.

Minden hónap utolsó hétvégéjén Szombat-Vasárnap ott alvással, lesz a képzés.
3 ilyen egymás utáni hétvége egy oktatói modul.
Tehát 1 oktatói modul 3hétvégéből áll, és mivel egy éves a képzés, így 4 ilyen 3hétvégés modulból áll a rendszer.
Ha összegyűjtöttél egy modult, akkor arról is kapsz egy oklevelet, hogy meg van és utána már nem kell újra járnod, ha esetleg abba hagynád és később folytatnád.


Egy hétvége:

 • Következő: 1/1
 • 2018 Január 27-28
 • 1.Oktatói modul.

30000Ft

jan 20-ig  csak 

25000FT

 • +AJÁNDÉK:
 • Havi Ninjutsu Bérlet: Ezért járhatsz egész hónapban a kezdő edzésekre is, és ott lehetsz a hétvégén is.

TÉMA: Az első modul UTCAI HARC, avagy TAIHEN JUTSU-DAKEN TAIJUTSU GYAKORLATI ALKALMAZÁSAI címet kapta, hiszen az első 3 hétvégén az alap állásokat, katákat, ütéseket és rúgásokat tanuljuk meg. (Csak ütésből 16 féle van) Mondhatni, hogy az utcai harc alapjait sajátítjuk el készség szintjén, sőt tanítani is megtanulod, könyökléssel, térdeléssel, fejeléssel, bármilyen szögből, fokból, tökönrúgással, szemkinyomással fűszerezve, hogy biztosan hatékonyan működjön amit tanulsz élesben is ha úgy hozza az élet.

1/1 2018.JANUÁR27-28: Az első két legfontosabb KATA, 16 Kamae-állás, 5alap ütés, 2alap rúgás, pattogó kéz, Taiken, Kyushojutsu-alapok, Alap filozófia és elvrendszer elméleti és gyakorlati megismerése. Sok mindenhol máshol tilos, így más rendszerek számára ismeretlen harci módszer, mely garantált meglepetés az utcán az ellenfélnek.

-A

Egy Modul (3hétvége)

 • Következő: 1/1, 1/2, 1/3.
 • 2018.01.27-28, 02.24-25, 03.24-25.
 • 1.Oktatói modul.

90000Ft

jan.20-ig  csak 

70000Ft

 • AJÁNDÉK:
 • 3 Havi Ninjutsu Bérlet: Ezért járhatsz egész hónapban a kezdő edzésekre is, és ott lehetsz a hétvégén is.
 • 1  Magánedzés: Ha úgy érzed, hogy valamiben gyengébb vagy, egy magánórán belü csak veled edzek.

A 4 modul (12 hétvége)  egyben.

360000Ft

jan.20-ig  csak

250000Ft

 • +AJÁNDÉK:
 • 1 év Ninjutsu Bérlet: Ezért járhatsz egész évben a kezdő edzésekre is, és ott lehetsz a hétvégén is.
 • 4  Magánedzés (Modulonként 1): Ha úgy érzed, hogy valamiben gyengébb vagy, egy magánórán belül csak veled edzek.

Miért éri meg HAN Önvédelem Oktatónak lenni?

 • Azon kívül, hogy egy nagyon jó és ütőképes csapat tagja lehetsz,
 • gyökeresen teheted jobbá az életedet.
 • Sőt miután ezt megtetted és oktatni kezdesz, másokét is jobbá teheted.
 • Ha az oktatónk leszel, nem kell aggódnod, hogy üres lesz a terem,
 • vagy nem tudod kifizetni a bérleti díjat, mert
 • megtanítunk az egyik legmodernebb fegyver az internet és azon belül is az online marketing alapjaira.
 • Sőt segítünk neked elindítani a csoportjaidat, hiszen nekünk is az a fontos, hogy te is ennek szentelhesd az életedet.

JELENTKEZEK AZ OKTATÓI KÉPZÉSRE:

Itt add meg a neved, e-mail címed, telefonszámod, városod, és emailban megkapod a további teendőket. Ha nem működik, írj mailt a ninjutsubudapestkukacgmail.com-címre.

(Már csak 04 hely)


Név
:
*
Email
:
*
Telefon:*
varosom:*

TOVÁBBI TANFOLYAMOK

A Ninjutsu Teljesen Kezdő Önvédelem Tanfolyamra: ITT tudsz jelentkezni.

A Kunoichi Ninjutsu Női Önvédelem Tanfolyamra: ITT tudsz jelentkezni!

,