Menü

„Olyan világban élünk, amiben szükség van arra, hogy ki tudjunk állni magunkért, fontos, hogy meg tudjuk magunkat, és közvetlen környezetünket védeni.” Mitró Karcsi Ninjutsu Önvédelem.


"Olyan világban élünk, amiben szükség van arra, hogy ki tudjunk állni magunkért, fontos, hogy meg tudjuk magunkat, és közvetlen környezetünket védeni." Mitró Karcsi Ninjutsu Önvédelem.Miért kezdtél el Ninjutsu edzésre járni?
Miután 2010 júniusában, a mérlegen állva szembesültem a 99,8 kg-os valósággal, a tükörben pedig láttam ennek a fizikai manifesztációját, eldöntöttem, hogy életmódot kell váltanom. Ez eleinte étrendebeli, aztán egyre gyakrabban mozgással egybekötött tevékenységet jelentett. Mikor már képes voltam a sétákon kívül más, sportosabb aktivitásra is, elkezdtem keresni a nekemvaló sportot. A foci, és a kosár nem vált be (nem volt elég ember; meghúzódtam, kitört az ujjam stb.), tudtam, hogy még várnom kell… de valahogy éreztem, hogy közel van a megoldás.
Egy este épp a TV-t bambultam, mikor a Kékfényben megjelent egy impulzív, nagyon hiteles karakter, és arról beszélt, hogy ha megtámadnak, akkor meg kell védened magad, és erre meg is tanít, ha akarom. Ezek után, már a riport közben, azon kaptam magam, hogy épp regisztrálok az oldalon, és a világ leg egyértelműbb dolga, hogy kipróbálom magam… pláne, hogy az első hét ingyen van ;).
Mit kaptál, mit tanultál az edzésen?
Először is, visszaigazolást arról, hogy életem egyik legjobb döntését hoztam. Másrészről egy olyan UTAT, amire minden jó érzésű, normális, és teljes életre törekvő ember vágyik, aminek öröm nekivágni, ahol öröm kalandozni.
Megismertem a HAMIS EGÓ fogalmát, amitől, vagy akitől azóta elhatárolódok, és mindezt könnyen teszem, mert megkaptam az iránymutatást.
Ezen kívül barátokat, egy családot, egy klánt, akikre büszke vagyok, és örömmel tartozom közéjük, és nem utolsó sorban egy TANÍTÓT akinél komolyabb, keményebb, és hitelesebb személyt kívánni sem kívánhattam volna. 🙂
Rengeteg mindent írhatnék még, így el sem kezdem… gyertek el, és tapasztaljátok meg Ti is. Veszíteni nem fogtok semmit.
 –
Erre számítottál-e?
Nem számítottam semmire. Csak hagytam, hogy történjenek velem a dolgok, és azt vettem észre, hogy egyre komolyabban magával ragad az ÉLMÉNY.
Miért ajánlanád másoknak?
Először is azért, mert olyan világban élünk, amiben szükség van arra, hogy ki tudjunk állni magunkért, fontos, hogy meg tudjuk magunkat, és közvetlen környezetünket védeni. Egyszerűen praktikus, ha lehet ezt mondanom.
Másodszor pedig, azért, mer meggyőződésem, hogy magasabb szintre helyezi az egyszerű létezésünket, és csak többek leszünk tőle.
Mi neked a Ninjutsu?
Két szóval: a KARDOM, és a SZÍVEM. 🙂
Kicsit bővebben:
A Ninjutsu számomra a megérkezést jelenti az eddigi életem egyik legfontosabb színterére, és ez által egyben az ÚT, az UTAM kezdetét.
Mitró Karcsi Marketing Szakember

,