Menü

“Sokkal precízebb és részletesebb a harcművészeti oktatás mint amit gondoltam” Kalita Patrik Ninjutsu Önvédelem tanfolyam


"Sokkal precízebb és részletesebb a harcművészeti oktatás mint amit gondoltam" Kalita Patrik Ninjutsu Önvédelem tanfolyamMiért kezdtél el Ninjutsu Önvédelem edzésre járni? 
Azért mert mindig érdekelt a japán kultúra és a harcművészetek,a barátnőm mesélt nekem a ninjutsuról és mivel érdekelt a téma ezért rákerestem a neten. Az ég is úgy akarta hogy a Bhima klánt találjam meg 😀 ,mert ez volt a google első keresési találata(megnéztem az utána lévő kb. 15 öt is de így is az tűnt a legjobbnak) mivel szimpatikusnak és komolynak tűnt a dolog ellátogattam egy edzésre és nem bántam meg.
Mit kaptál, mit tanultál a Ninjutsu Önvédelem Tanfolyamon?
Rengeteg harcművészeti elvet,a taijutsu alapjait próbálom minél jobban elsajátítani,sok kellemesen eltöltött délutánt/estét rengeteg barátot,edzőtársat és egy esélyt hogy fejlesszem magamat.Erre számítottál-e? 
Nem egyáltalán nem erre számítottam sokkal precízebb és részletesebb az oktatás mint amit gondoltam és az edzőtársak sem úgy viszonyulnak az emberhez mint bárhol máshol. Itt ha valamit esetleg nem tudok jól megcsinálni nem szidalmazást kapok ha nem segítséget arra hogy jól tudjam csinálni.
Miért ajánlanád másoknak? 
Azért ajánlanám másoknak mert itt főleg nem mozdulat sorokat tanulunk meg hanem elveket,és még azért mert egy jó közegben tölthetünk el egy kis időt ami az én napomat mindig feldobja.
Mi neked a Ninjutsu?
A ninjutsu nekem egy életszemlélet,egy harcművészet ami megváltoztatta/megváltoztatja a világnézeteimet és a gondolkodásomat.

, , , , ,