Menü

„A történetben az a legszebb,hogy rengeteg ember volt az utcán,és nem ,hogy segítettek volna,de még körbeálltak és moziztak…” Hornyák Anikó Ninjutsu Női önvédelem


"A történetben az a legszebb,hogy rengeteg ember volt az utcán,és nem ,hogy segítettek volna,de még körbeálltak és moziztak..."  Hornyák Anikó Ninjutsu Női önvédelemMiért kezdtél el Ninjutsu Női Önvédelem edzésre járni?
Jelentkezésem története ott kezdődőtt,amikor egy „kedves” fiatalember egy szép napon úgydöntött,hogy magáévá teszi a mobiltelefonomat…természetesen mint a szél úgy el is szaladt,én nem is gondolkodtam,hanem egyszerűen utána szaladtam,ekkor még nem számoltam azzal, mi is történik ha utólérem,ami meg is történt…Megragadtam a karját,és nem is engedtem el, a következő emlékem már csak az,hogy kb öt méterrel odébb fekszik a földön, én meg csak szorítöm ösztönből(próbáltam ott tartani,mert ugye nála volt a mobilom:) )Persze Ő nem hagyta magát,ezért beküldött egy-két három…öklöst a fejere és vállra.Amiből szerencsére nem sokat éreztem,valószínűleg az adrenalin jótékony hatásának köszönhetően,ezután viszont annyira szabadult volna,hogy 2x is közölte: ,,Engedj el vagy megdöglesz!” Ennek a kérésnek eleget tettem,el is szaladt,de szerencsére éppen arra járó civil rendőrök elkapták…azóta előzetes.
A történetben az a legszebb,hogy rengeteg ember volt az utcán,és nem ,hogy segítettek volna,de még körbeálltak és moziztak…Ez az ami rádöbbenti az embert,hogy csak magára számíthat,ha már egy fiatal lánynak sem segítenek amikor félreérthetetlenül püföli egy férfi…
Ezért jelentkezik egy önvédelmi tanfolyamra,hogy az esetleges következő alkalommal a lehető legfelkészültebben tudjon fellépni hasonló helyzetben.
Mit kaptál, mit tanultál a Női Önvédelem Tanfolyamon?
Eddig nagyon sok érdekes dolgot tanultunk,ami talán még nem épült be teljesen a testkultúránkba,de biztos vagyok,hogy idővel így lesz,de már most segít abban.hogy az élet minden területén magabizosan és határozottan tudjunk fellépni.
Erre számítottál-e?
Igen számítottam arra,hogy a csihi-puhin kívül többről fog szólni,és a dolgok mélyebb értelmével is foglalkozunk amikor a weboldalon találkoztam a tréning promóval.
Miért ajánlanád másoknak?
Mert minden nőnek szüksége van arra,hogy megtudja védeni magát,amikor csak magára számíthat.
Mi neked a Ninjutsu?
Minden alkalommal egy jó hangulatu edzés,ahol testileg lelkileg fejlődünk. (Nekem a komolyságban van még hová..természetesen a többin túl) 🙂

Anikó

,