Menü

“Nem túlzás azt állítanom: egy új életet. Amiben egyensúly, erő és harmónia lakozik.” Palágyi Adrienn karriersuli


"Nem túlzás azt állítanom: egy új életet. Amiben egyensúly, erő és harmónia lakozik." Palágyi Adrienn karriersuliMiért kezdtél el Ninjutsu edzésre járni?

Ért egy incidens az utcán, és szembesültem vele, hogy nőként mennyire nem tudom megvédeni magamat.
Már korábban is felkeltette az érdeklődésem a harcművészet, de ekkor döntöttem el végérvényesen, hogy elkezdem a Ninjutsut.

Mit kaptál, mit tanultál az edzésen?

Nem túlzás azt állítanom: egy új életet. Amiben egyensúly, erő és harmónia lakozik. A Ninjutsu elveinek megtapasztalásával egyértelművé válik, hogy az életben mi számít, s mi nem. Mi az ami valóban lényeges, és mi az, ami egyáltalán nem. Az edzéseken megtapasztaljuk valódi önmagunkat. Testünk, lelkünk és szellemünk határait és korlátait. Ellentétben azzal a világgal, amiben most élve csak elveszítjük és még csak észre sem vesszük, fel sem fogjuk mindezt és a jelentőségét. Azt érzem, hogy újra felfedezhetem az életet, de most már igazi valóságában. Ez nem elvont spiritualizmus, hanem az élet valósága. A Ninjutsu engem erre tanít, és számomra nincs ennél nagyobb élmény!

Erre számítottál-e?

Tudatosan nem számítottam semmire, nem volt elvárásom vele szemben. Nem is lett volna értelme, mert több mindennél, mint amit előre el lehet képzelni:)

Miért ajánlanád másoknak?

A szépsége miatt. Meglepő módon és gyorsasággal formázza a testet:D Viccet félretéve. Szerintem valahol mindenki megtalálhatja benne önmagát. Aki csupán mozogni szeretne az is, aki kitartóbbá szeretne válni az is, aki erősödni szeretne az is, aki magabiztosabb kíván lenni ugyanúgy, mint aki valamit a harcművészeten keresztül szeretne megérteni.
A Ninjutsu egyszerre építi a testet, a lelket és a szellemet. Ennek köszönhetően az élet minden területén erőteljes jótékony hatással bír.

Mi neked a Ninjutsu?

Egy korlátlan fejlődési lehetőség. A tanulás során egyre jobb emberré válhatok mások és önmagam számára is.

Adri

Próbáld ki egy hétig ingyen:

Olvasd el  mit mondanak mások KATT

 

,