Menü

“Ninjutsu kiszakadás nyújt a hétköznapokból, feltöltődés a fárasztó munka után és nem utolsó sorban jó állóképesség fejlesztő” Molnár Eszter női önvédelem tanfolyam


"Ninjutsu kiszakadás nyújt a hétköznapokból, feltöltődés a fárasztó munka után és nem utolsó sorban jó állóképesség fejlesztő" Molnár Eszter női önvédelem tanfolyamMiért kezdtél el Ninjutsu Női Önvédelem edzésre járni?
Hosszú ideig hastáncoltam, majd szinte egyik pillanatról a másikra úgy éreztem, hogy valami egészen mást szeretnék kipróbálni. Úgy gondoltam, hogy a ninjutsu kiszakadás nyújt a hétköznapokból, feltöltődés a fárasztó munka után és nem utolsó sorban jó állóképesség fejlesztő. Nem csalódtam.

Mit kaptál, mit tanultál a Női Önvédelem Tanfolyamon?
Nagyon pozitív, hogy Ádám erős kézzel, határozottan bánik velünk. arra készít fel minket, ami az utcán ránk vár(hat). Minden gyakorlatnál, feladatnál részletes magyarázatot is kapunk, tudjuk, hogy mit miért csinálunk és hogy hogyan tudjuk majd ezt alkalmazni. Előszőr persze nehéz rögtön minden gyakorlatot jól csinálni, de ha fejben már megvan, akkor csak kitartás és gyakorlás kérdése, hogy mikor fog sikerülni.

Erre számítottál-e?
Mivel Ádámot már ismertem valamennyire az edzések előtt is, ezért tudtam, hogy körülbelül mit várhatok. Nagyon gyakorlatiasak, jól felépítettek az órák. Mondjuk nem lenne baj, ha a női edzésen is picit több fekvőtámasz, felülés és hátizomerősítés lenne. (Attól tartok, ha következő edzéstől emiatt tényleg több lesz, akkor nem leszek közkedvelt, de vállalom.:) )

Miért ajánlanád másoknak?
Úgy gondolom, hogy minden nőnek érdemes lenne megismerkednie  a ninjutsu  önvédelmi technikákkal. Nagyon jó érzés az az önbizalom, amit a ninjutsu ad, amikor megérezzük, hogy egy támadót erőfölénye ellenére, ésszel, fegyelemmel és megfelelő technikával harcképtelenné tehetünk. Persze hosszú idő mire ez kialakul.

Mi neked a Ninjutsu?
Mozgás, betekintés egy eddig ismeretlen kultúrába, jó hangulat. Szilárd alapokon nyugvó elvek, amit az élet más területein is alkalmazhatok.

Molnár Eszter

Próbáld ki egy hétig ingyen:

Olvasd el  mit mondanak mások KATT