Menü

Miért éri meg a BhimaClan tagjának lenni?


TheBhimaClan Magyarország első Ninja Klánja Ninjutsu, önvédelem oktatásA BhimaClan, egy olyan közösség, melynek tagjai a közös tréning mellett, egymással is jó kapcsolatot tartanak az életben az edzésen kívül is. Igyekszünk lehetőségeinkhez mérten segíteni és támogatni egymást, testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt. Sok közös programot csinálunk, ahol mint emberek is jól együtt tudunk működni a “magánéletben” is. 

A jó közösségre, és a közösség jó erejére természetesen sokféle támogatást is kapunk olyan emberektől, akik látják, hogy a BhimaClan tagjainak törekvései jók, és ezért munkájukkal, szolgáltatásaikkal segítik az életünket. Így a Dojo által felkínált dolgok, lehetőségeken felül még plusz szolgáltatásokat is igénybe vehetnek a Clantagok:

Dojo által kínált lehetőségek:

  • Kedvezményes havi díj
  • Kedvezményes 1, vagy több alkalmas bérlet
  • Kedvezményes Reiki tanfolyam
  • Kedvezményes Szemináriumokon és egyéb képzéseken való részvétel
  • + Ajándék póló jár minden egy éves Dojo tagság regisztrálásakor.
  • Megkapod a Bhima Dojo oktatási anyagát pdf-ben, amiben le van írva minden állás, név, japán szó, amit el kell sajátítanod a sikeres övvizsgához, vagy amiket edzéseken hallani szoktál.

A Dojo támogatói által felkínált szolgáltatások a Tagoknak:

  • 25% kedvezmény a Legjobb magánfogorvos csapatánál, akit csak Pesten találtunk. Dr Csermák Balázs és profi fogorvosokból álló csapata, Budapest legjobb fogorvosai, akik érzéstelenítő nélkül is úgy húznak fogat, hogy végig nevetés van.

Hogyan Lehetek a BhimaClan tagja?

A BhimaClannak bárki a tagja lehet, aki egyetért a dojo irányelveivel, és minimum 10000Ft adománnyal támogatja a Dojot.

Gyerek, 15-év alatti személyek esetében  a szülőkre is vonatkoznak a kedvezmények.

El kell olvasnod a Bujinkan szabályzatát, valamint a Dojo szabályzatát, azt el kell fogadnod, az adataid megadásával, majd követni és megtenni a további lépéseket.

A további teendőkért katt ide.